lej ja kanalec je kriv za vsaj 80% vsega kar je danes zakuhano.poznam razmere v klubu in tudi novinraji jih.denar za prihajajočo sezono so pobasali še predno se je le ta začelain prav svetohlinsko zapustili potapljajočo se barko z izgovorm da se bojijo za svoja življenja(upam da se res).ko so klub prevzeli od asiste so ustvarili še dodatnih 2,5mio € dolga nam pa tvezili da poteka sanacija dolga uspešno.ampak takrat smo vsaj ekipo imeli(domači igralci+2-3 tujci ki s dali ekipi dodano vrednost) z prihodom kanalca se je zgodila blamaža z posmo in kar nekaj domačih fantov je moralo iti.vozili so se nekvalitetni tujci v presežku,rezultatov v EBLU ni bilo razen domače kante nismo osvojili ničesar.domači upa pa so obsedeli na klopi ali pa v 2 ekipi.
zdej če poznaš koga ki bi bil kriv namesto kanalca na dan z besedo.pa kot sem rekel me ne zanima ali je lev ali desen ali črn ali bel ali rdeč.s tem nisem obremenjen kot ti.važna so dejanja ne pa politična usmerjenost
zdej če poznaš koga ki bi bil kriv namesto kanalca na dan z besedo.pa kot sem rekel me ne zanima ali je lev ali desen ali črn ali bel ali rdeč.s tem nisem obremenjen kot ti.važna so dejanja ne pa politična usmerjenost