(hokej)liga EBEL-sezona 2012/13

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik gas pravi:
eh jest pa ne verjamem temu... to je isto kot da bi isto fon napisal v SN
smile-1.gif

tud jst ne verjamem temu sploh ker zbor EBELa bo konec maja

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
kako veselje bo ko trener ne bo zdržala do decembra,naslednje leto pa zopet menjava celotne garniture igralcev
hysterical-1.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Še Mušič pride, potem je pa to res Olimpija:) Me zanima katerga našega mulca bo Sekelj zvabu
frown-1.gif
Cene naših ki še igrajo doma, bodo šle pa spet v neb. Plačal jih pa itak ne bo noben

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Golicic u Briancon. Sej mu privoscim, sam sem res upal, da ostane in dobi se vecjo vlogo. Upam, da to ne pomeni osip se ostalih slovencev.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Matjaž Sekelj dela vse, kar je v njegovi moči, da bi Jesenice ostale v Ligi Ebel. Na vse kriplje se trudi, da bi bil največji tekmec še naprej v Ligi Ebel.

Dobili smo 14 prijav za tekmovanje v novi sezoni. V igri so vsi zdajšnji klubi, slovaški Pieštany ter Dornbirn in Innsbruck. Če bo šlo vse po maslu, bomo igrali s kar 14 ekipami. To je ogromno. Zelo sem zadovoljen, hočem, da gre liga v to smer. Bilo je veliko povpraševanja iz tujine, kar kaže, da imamo neki izdelek, ki je zanimiv.

Jesenice so z nami stopile v stik. Dejali so le, da bodo naslednji teden na sestanek predsedstva Lige Ebel prišli pripravljeni. Vse je odvisno od odločitve, ki jo bo sprejelo predsedstvo na sestanku naslednjo sredo. Zelo jasno smo Jesenicam dali vedeti, kakšne so naše ideje, kaj morajo rešiti. Žogica je samo še na njihovi strani.

Vsi nas sprašujejo, kaj se dogaja. To jezi predvsem druge klube iz Lige Ebel. Včasih jim je težko dobiti igralce, še posebej Severnoameričane, ker se govori, da vsaj en klub igralcem in trenerjem ne plačuje. To je zelo škodljivo za celotno ligo.

Direktor Lige Ebel Christian Feichtinger je pojasnil trenutni položaj v zvezi z nadaljnjim sodelovanjem Acronija Jesenic v Ligi Ebel, Ekipa

http://www.ekipa.org/2012/05/jesenice-skodijo-celotni-ligi/

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ma dej en kup nabijanja. Jesenice so majhne, vsi vse vedo, pa še gostilne so polne trenerjev in direktorjev zato se pa toliko piše o jesenicah. Pa še to je pač edini klub na jesenicah več ali manj zato se toliko o njem govori.

Smo zadnjič brali da v drugih klubih plače prav tako zamujajo ali jih sploh ni, pa se o tem nič ne piše.

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Sicer si zelo želim, da Jesenice ostanje v ligi, ker sem njihova navijačica, samo po moje je malo možnosti. Že res da se Sekelj na vse preteg trudi, samo proti avstrijskim sponzorjem in pa njihovemu vplivu bo kar težka. SVeeno upam, da se bo denar na Jesenica našel.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Samo ni mi res jasno. Zadnjic je bil prispevek po tv koliko cistega dobicka ima slovenska industrija jekla, ta je za lansko leto znasal 17 mio €. A rusi niso vec pripravljeni dajat denarja za hokej al kako?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Samo ni mi res jasno. Zadnjic je bil prispevek po tv koliko cistega dobicka ima slovenska industrija jekla, ta je za lansko leto znasal 17 mio €. A rusi niso vec pripravljeni dajat denarja za hokej al kako?

Acroni je imel lani najmanj 30mio dobička.

Po drugi strani je pa res to kar je napisal shift, bi ti dal denar nekomu ki ga je ukradel
confused-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
zdej pravjo da naj bi bilo takole za naslednjo sezono

predsednik naj bi ostal kanalec, UO: rebolj,škoberne,klančnik,markič in 3je gospodarstveniki(sponzorji),tukaj bi rajši videl da bi bilo število moči negospodarstva in gospodarstva enako zaradi glasovanja in odločanja da je lahko 4:4 da ne bi slučajno kdo kaj biksal.
športni direktor m. pajič in poslovni direktor rajgelj.največja neznanka je še vedno trener.Pajič pravi da če bo on sestavljal ekipo bo za trenerja predlagal heikkija v ekipi pa bodo največ 4 tujci.če bo pol od tega uresničeno bo
zmaga.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Samo lošiti bi se bilo treba, managerji naj imajo finance na čez, potem naj pa uo povedo glejte tolk je dnarja delajte kar veste. Ne pa da se samo nekaj laže in brezveze zapravlja denar ki ne obstaja. Ma upam da rešijo klub
wink-1.gif
Bomo lahko še kaj zraven zaslužili hehe

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Ok sej stekam, sam sej majo svojga moza na samem vrhu kluba.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik shift pravi:
zdej pravjo da naj bi bilo takole za naslednjo sezono

predsednik naj bi ostal kanalec, UO: rebolj,škoberne,klančnik,markič in 3je gospodarstveniki(sponzorji),tukaj bi rajši videl da bi bilo število moči negospodarstva in gospodarstva enako zaradi glasovanja in odločanja da je lahko 4:4 da ne bi slučajno kdo kaj biksal.
športni direktor m. pajič in poslovni direktor rajgelj.največja neznanka je še vedno trener.Pajič pravi da če bo on sestavljal ekipo bo za trenerja predlagal heikkija v ekipi pa bodo največ 4 tujci.če bo pol od tega uresničeno bo
zmaga.gif

Če bo pa tole, potem pa (kje smajli k se klanja)
smile-1.gif
čeprav verjetno manjka en dober za PR in marketing. Ker tako kot smo pa sedaj na slabem glasu... verjetno slabše ne more bit...