[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ah za avto ni panike, ga pac parkiras pred trgovinami (tus, spar, lidl) in gres 500m pes do dvorane.
Policije je pa na hokeju itak toliko da nihce se prdniti nemore. Jaz bom sel MOGOCE v LJ gledat ce dobim karte za VIP. Ker da bi sel z ultras mi na misel ne pride - kot tebi z dragonsi
wink-1.gif
Sama mularija.

LP

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Kaj je zdaj sali ze kdo ve ali se karte dajo kupiti na petrolu za finale? Jaz bi sel kupiti, samo se mi ne gleda finale JESENICE : JESENICE
tongue-1.gif

Ne resno, kdo gre 5.4 na tekmo? Razen mene
wink-1.gif

Karte bodo po polfinalu naprodaj, dvomim da prej..
Jah na jesenice zdele še ne mislm it, na 5to tekmo bi pa že znal gor uletet
smirk-1.gif
če se bodo karte dobile..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Kaj je zdaj sali ze kdo ve ali se karte dajo kupiti na petrolu za finale? Jaz bi sel kupiti, samo se mi ne gleda finale JESENICE : JESENICE
tongue-1.gif

Ne resno, kdo gre 5.4 na tekmo? Razen mene
wink-1.gif

Karte bodo po polfinalu naprodaj, dvomim da prej..
Jah na jesenice zdele še ne mislm it, na 5to tekmo bi pa že znal gor uletet
smirk-1.gif
če se bodo karte dobile..

Itak bo že po 4. tekmi vsega konc
evil.gif

@ doctorz ... sej vem, da bi lahko kje drugje parkiral, samo vseeno. Če si predstavljam KR registracijo v radiju 1km okoli tivolija in grupo pacientov, ki mimo hodi me nekako mine, da bi jst isto počel na Jesenicah..... jebat ga. En pijan smrkavc je zadost, da mam pa xxx€ škode. žal.

Mogoče se bomo kej zmenil, da bomo šli s kakšnim kombijem al pa kako drugač organizirano dol... bomo vidli. Zdej je treba it prvič v pondelk na tekmo
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Glede tablic mislim da ni problem, ker so danes registrske vedno iste in se po jesenicah ze precej avtomobilov z LJ tablicami vozi.

No cer bo kdo uletel 5ga naj pove da gremo na pivo
cool-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Glede tablic mislim da ni problem, ker so danes registrske vedno iste in se po jesenicah ze precej avtomobilov z LJ tablicami vozi.

jest ga mam. že dve leti. avto z LJ tablicami, pa še ZELENGA povrhu
aplauz.gif

je pa treba povedat, da takoj ko sem ga pripeljal (še preden so ugotovili čigav je). . . je bil popraskan s ključem, pa žmigovc mi je en sosed s klučem kresnu in lukno not naredu . .
crazy1.gif

mogoče je bila pa samuo foušija in tablice niso imele nobene veze
confused-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

končno se ve zakaj je šu olimpijin golman stran. prasc od managerja, je povedal novinarjem točen znesek njegove plače. ni še isti dan je west podpisu pogodbo z linzem
jezen.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Kot tujec, domači za drobiž igrajo...
Pa še ostali tujci nimajo dost več (do tm 60.000 na leto)

bborst

Pripravnik
19. avg 2007
75
0
6
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ksz

končno se ve zakaj je šu olimpijin golman stran. prasc od managerja, je povedal novinarjem točen znesek njegove plače. ni še isti dan je west podpisu pogodbo z linzem
jezen.gif

Zato je šel stran, ker je manager povedal plačo novinarjem ??? Ta se mi zdi pa mal bosa. Sej ima plačo v rangu z ostalimi igralci Olimpije.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
očitno se ga je manager hotu znebit, ker je povedal samo znesek njegove plače. taki podatki so poslovna skrivnost in se jih ne trobi novinarjem. v tujini bi tale manager zgubu službo.
10.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Mah kakšna poslovna skrivnost, če pa vsak ki je blizu teh klubov ve kolk so plačani. Saj okvirno, z min odstopanji.
Kolk pa ste pričakoval da majo??

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
kolikor jz vem, je mel še eno leto pogodbe z olimpijo in bi mogu plačat določeno odškodnino če bi hotu sam prekint pogodbo. samo začudoma je ni bilo ( odškodnine). torej je šlo za kršitev pogodbe s strani kluba in je lahko zato bp prekinu pogodbo

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ksz

jezen.gif

To sem tudi jaz slisal, ampak je bilo se nekaj stvari tukaj zraven, ki pa se jih ne spomnem. Uglavnem glup manager.

LP

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Olimpijin menedžer Matjaž Sekelj med bivanjem v Severni Ameriki razmišlja tudi o zeleno-beli postavi za novo sezono. Po odhodu Alexa Westlunda v Linz so zdaj trije kandidati za mesto v ljubljanskih vratih. »Vsi trije so iz ameriško-kanadskega prostora,«...pa Nejc Berlisk (19-letni Jeseničan) je podpisu za Olimpijo
vir: Delo

Kdo pozna tega Nejca? Baje je dokaj talentiran.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No drzavno prvenstvo je ze mimo in pocasi se bo zacela kazati podoba novih ekip za naslednjo sezono EBEL.

Torej je ze kaj znanega glede nasih dveh ekip, ampak take zanesljive informacije me zanimajo.

Torej ena izmed zadnjih novic je prestop mladega jesenicana k olimpiji.

LP