[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Groza ga bo skomuniciru tko kot je treba, prej more oa še unga pezdeca Pewala pojest.
Sodil so - tko kot so, drugega ni za pričakovat, kje so pa lahko Oberkrainer-ji prvaki lige v kateri so najbolši pocarji z polno ritko.
Fantje igrajo z Srcem, manjka jim en komplet, da bi bli trije res polni napadi/obrambe, se vidi , da proti koncu tekme zmanjkuje moči, ni kej so pač kakšno leto starejši.
Vse pa nadoknadijo s srčno borbo - KAPO DOL

lp D

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ti avstrijski pocarji ne morejo biti prvaki lige. Igrali so ko se je Olimpija povlekla nazaj, saj zadnje 3 minute pa spet ni blo nič več od njih, tako kot prve pol ure ne.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
K. če ne rata v nedeljo, mamo še eno doma in če misljo bit prvi majo lepo šanso, doma le lažje zmagaš.
Provokacije so standardne, gostojoče moštvo more vedno vršit pritisek, komaj čakam Groznika da enga spet nalom, ker učeraj je bila pa res svinska igra z strani pločevinkarjev..

BTW: Yarema se je spet "izkazal" z drkanjem sodnikov, provociranjem igralcev, da Elika ne omenjam ko je prišel pred sodnika in mu z roko kazal da je podkupljen..

Aja pa lep spomin smo mel na kkšno grupo C (tm 95ga) k je gol porinil Župa (vseeno mi gre še vedno na k.) po podaji Kontreca in Rajca...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Goli od včeraj
RTV

zadn je res šah mat
evil.gif

BTW: mal sm gledal karte na oline strani od Salzburga. Pa mi čisto nič ne izpiše
tongue-1.gif
Se lepo prjavim itd pa ništa. Kdo probal?? Sej ne mislm it, čist tko me zanima...

Link: Salzburg

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

po videnem od salzburga mi ni jasno kako je lahko ta ekipa prišla do finala
confused-1.gif

za ta denar kot da je red bull odštel za to ekipo bi morali narediti vsaj dve ekipi ki bi konkurirali v EBEL za prve štiri.
upajmo da poškoda westlunda ni tako huda da bi ostal dve tekmi brez ledu ker se mi zdi da mohorič vseeno ni pripravljen za finale EBELa

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Kva pa teb ni jasn? Samo poglej si razmerje strelov na gol pa ti bo hitro jasno. Pa procente obranjenih strelov. Divis brani ZELO SLABO! Westlund pa na drugi blesti.

Olimpija bo brez westlunda izgubila finale. Samo to je ekipa, on brani drugi pa gole dajejo, samo ce nebo njega bodo goli padali tudi na drugi strani.

LP

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Divis brani slabo ali so streli Olimpije toliko bolj izdelani/natančni? Salzburg ogromno strelov spusti proti Westlundu iz neizdelanih akcij in zato je tako "nenormalno" razmerje v strelih na gol. Res, da je Westlund ogromno pripomogel k uspehu Olimpije, ampak tud Mohorič ni slab. Včeraj se je glede na pritisk in pomembnost tekme po mojem mnenju dobro odrezal. Sploh pa ima Salzburg čedalje večjo (na trenutke že ogabno) podporo zeber... toliko o kvaliteti najbogatejšega kluba
smirk-1.gif

anyway... upam da dobi tist, ki je Westija poškodval konkretno po pički v nedeljo. Banda avstrijska
jezen.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja ogabna podpora se pa dogaja ze celo sezono nasim ekipam.
bonk.gif
Vcasih res bolne odlocitve, vem ko so v hali podmezakla prepovedali posnetke med tekmo ker se je folku utrgalo.

Moras priznati da divis res dobiva glupe gole in da westlund brani skoraj nemogoce
smirk-1.gif
Sorry, tako je.

LP

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Na zadnji tekmi Divis ni naredu kakšne hujše napake... dva gola sta bla čista začetniška napaka obrambe. Mogoče je zahebal samo pri golu Zupančina.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Prva dva gola bi se Glavic obranil, tistega ki je dal jarema je tudi zagnojil ker ni pokril ploscka.

Saj nic ne recem, samo mislim da ce bi imel salzburg boljsega golmana bi bilo drugace.

LP

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Kle je samo ena stvar, preveč čejev je zravn. Sej če pa Salzburg ne bil mel MacLeana pa Pewala pa še teh golov ne bi dal. Sicer ste pa že vsi za KAC govoril da nas bo premagu, pa pol da nas bo pa zihr Linz in Sazburg gladko, pa zdej vidmo kako je.
smile-1.gif

Prvi gol ni mel šans da bran in pomoje bi redko kateri vratar ga tut branil, ker je bil ful močn strel direkt v pajkl. Pri drugmu golu je mel pa Župa ful sreče, da mu ga je glih me noge dal. Mohorič je fenomanalno ubranu, glede na to pod kakšnim pritiskom je bil.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz sem vedno govoril da bo olimpija prvak (glej poste za nazaj). Samo pac povem kako je. Nemoremo zdaj vsi govoriti da so nevem kako superduper dobri. Tudi jesenicane sem qrcal pa navijam za njih.

LP

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Se strinjam z Wackotom....tudi Westlund ma lukne in se jih bi dalo izkoristit, ampak so zgleda nasprotniki izredno slabo pripravljeni na konkretne akcije.

V NHL-u skoraj samo taki goli sedejo, ostalo se vse brani. Westlundov % obramb je zelo napihnjen, zaradi neizdelanih akcij.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Sej ni letelo striktno nate. Je pa treba še eno zmagat in pol bomo šele prvaki!
smile-1.gif

Se strinjam mel so res veliko sreče, samo sej vemo kako je s srečo v športu. Res je tudi, da gole praktično daje samo prvi napad in da gre večina zaslug za te dobre rezultate vrhunskim obrambam. Samo če malo podrobneje pogledamo, se vsak ogralec bori do zadnje moči (tega na začetko sezone ni in ni bilo). Mušič, Murič drsajo kot utrgani, pač ne znajo gola dat, zaradi tega njihov učinek ni nič manjši. ž
Ma pa Salzburg nedvomno bolše posameznike in predvsem daljšo klop. Uni NHLjevci so res neverjetni, samo kot kolektiv nam pa ne sežejo niti do kolen.
Upam, da nam uspe zmagati že v nedeljo, ker s temi piksnami se ni za hecat. Pa še potem se bodo lahko bolju v miru pripravili na finale DP in samo upam, da bomo tam lahko tudi gledali tako kakovosten hokej kot tukaj v EBEL.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Groznik pa suspendiran za 5 EBEL tekem. Jao ma srečo un Royer!