[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

kadunnc

Pripravnik
1. avg 2007
868
15
18
Ali gre kdo na današnjo tekmo: Olipmija-KAC!

Ena tribuna je brezplačna, drži?

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
drži, samo baje bo kmalu zmanjkalo brezplačnih vstopnic. . . . tako sem slišal ne me za besedo držat
wink-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Evo bil, fajn tekma, am ekipa potencial ko se še malo uigra v napadu.. Obramba je pa že na nivoju
smirk-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
po včeraj videnem bosta zgleda oba slovenska predstavnik mešala štrene odličnim avstrijskim ekipam.res da je šele uvod v sezono ampak zelo obetaven.obe ekipi imata še veliko potenciala.upajmo da z temi izkušnjami raste tudi potencial naše izbrane vrste
cheer.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Včeraj je bilo po tekmi na Jesenicah precej jeznih in razočaranih "navijačev" . . . .

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik fritz pravi:

Citat:
Uporabnik Abeta pravi:

Včeraj je bilo po tekmi na Jesenicah precej jeznih in razočaranih "navijačev" . . . .

A niso zmagali?

o so, so,
wink-1.gif

0.) za vstop v dvorano so rabil več kot pol ure - detalen telesni pregled
stupid-1.gif

1.) Prepovedal so točenje piva v dvorani
jezen.gif

2.) Prepovedal so kadit v dvorani
jezen.gif

3.) Prepovedal so navijat
jezen.gif
joke. .

4.) stara in nova uprava se še vedno prepucavata

5.) Zmagal so samo 2:1 kar bi bilo čist OK, če ne bi dva dni prej Olimpija zmagala z 6:2
cry12bpy.gif

6.) stvari nikoli niso tako dobre, da ne bi mogle bit boljše
nahrung002.gif

7. ..... 99.) in še, in še, in še, in še,
aplauz.gif

tako ti je to na Jesenicah . . . . . . . . . . . . . .

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:

zakaj mislim da je bil najboljši nakup letos kristan??!!na prvih dveh tekmah je pokazal zakaj je bil na švedskem mister shot out.kaj je z kandčanom joelom steppom ki je prišel na preizkus??!!
kar pa se tiče zmage le 2:1 pa sploh ne bom komentiral ker nisem gledal tekme.pravi odraz ekip se bo pokazal po 10-15 krogih tako kot lani.

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
a to nogomet al košarka??!!!
evil.gif

on topic:majo res odlične tujce.tudi vratar ni od muh.se mi zdi da so bolje trefnl pri loteriji tujih igralcev kot železarji.res da jih je nekaj že igralo nekoč za olimpijo ampak vseeno.zna pa biti problem za obe naši ekpi to da imajo avstrijci veliko več denarja kot mi in lahko tekom sezone zamenjajo par igralcev pa se jim ne bo nikjer nič poznalo.bojim pa se če se pri olimpiji ali jesenicah kaj zalomi da je to več ali manj to.

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
a ni bilo več zastonj vstopnic??!!

sicer pa škoda!?me zanima kam hodijo/te športni navdušenci v ljubljani.ni več rokometa,nogometa,košarka je par let že na kolenih sedaj ko majo/te šanso hodit gledat očitno kvalitetno domačo ekipo pa tudi ne duha ne sluha o gledalcih.lih zdele gledal prvo tekmo 4200 drugo pa 2200 navijačev.malo za za ljubljano.kaj pa dragonsi so bili prisotni
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Veš kako je, narod se bos pet rabu navadit da se b hokej hodilo gledat. Prva tekma je bila zastonj, druga pač ne več..
Krte so drugače po 10eur in 100% grem še na kkšno, szonske pa najbrš še nom nabavu, čeprav je smešno pocen-100eur za študente..

16. sep 2007
20
0
1
Metropola
Obišči stran
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Veš kako je, narod se bos pet rabu navadit da se b hokej hodilo gledat. Prva tekma je bila zastonj, druga pač ne več..
Krte so drugače po 10eur in 100% grem še na kkšno, szonske pa najbrš še nom nabavu, čeprav je smešno pocen-100eur za študente..

Klasika, prva tekma ce je zaston oz kak zvezdnik igra, pridejo vsi, pol pa pade zanimanje vec al manj za navadn folk, se ti bolj splaca kupt naso clansko , pa mas hokej , basket in fusbal zaston, seveda je pogoj da tudi navijas na tekmah
lp

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
ja po 10 pa 8 € so karte sm gledal na netu.čeprav sem privrženec železarjev že od malih nog bom sigurno skočil tudi v metropolo na par tekem.konec koncev se gre za naš hokej in da pokažemo avstrijcem da lahko čez par sezon obe naši ekipi krojita vrh njihove lige čeprav so sodniki že v štartu pokazali da to ne bo tako lahko

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik shift pravi:
on topic:majo res odlične tujce.tudi vratar ni od muh.se mi zdi da so bolje trefnl pri loteriji tujih igralcev kot železarji.res da jih je nekaj že igralo nekoč za olimpijo ampak vseeno.zna pa biti problem za obe naši ekpi to da imajo avstrijci veliko več denarja kot mi in lahko tekom sezone zamenjajo par igralcev pa se jim ne bo nikjer nič poznalo.bojim pa se če se pri olimpiji ali jesenicah kaj zalomi da je to več ali manj to.

Bil na prvi tekmi. Povsem solidno igrajo, nekaj pa seveda še manjka, predvsem v napadu.

Mene poleg poškodb skrbi tudi potencialna (pre)utrujenost. Več ali manj nosilci igre niso več rosno mladi
evil.gif
, tri tekme na teden pa tudi niso mačji kašelj.

Pa še nekaj me zanima - kaj je s Ciglenečkim? Je poškodovan?
Že zdaj niso slabi v obrambi, Westlund na golu je videti res ok. Z Robertom bodo še močnejši.

Ave!