(hokej)liga EBEL 2011/12

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
No sej roko na srce Linz si zasluzi letosnji naslov, res so pokazali najvec. Medoti pa mene se vedno niso preprical, pa ceprav imajo dobre uspehe v ligi. Me zanima kako bo cez par let, ko se bo bazen naturaliziranih igralcev spraznil.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
glede na to da imajo podmladka več kot zeleni in rdeči skupaj ter da naše strokovnjake pri nas mečemo skozi vrata(vsaj pri tardečih je tako)se bojim da bodo lahko v 10letih naredili tudi 2 ali 3 peterke enakovrednih domačih igralcev.bazen naturaliziranih igralce je pa še zelo velik.kar veliko "hrvatov" igra čez lužo

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik VERTOM pravi:
Citat:
Uporabnik gas pravi:
No evo,.,tekam v ZG je mimo
smile-1.gif

Medoti so me spet razočarali,... ne vem ne prepričajo me z igro... včeraj so imeli samo srečo, da KAC ni prišel nazaj...

najmanj še ena tekma bo v zagrebu, včera so medoti igrali odlično v primerjavi prvih dveh tekem
smile-1.gif

sploh drugo polovico tekme
smile-1.gif

VERTOM

Pripravnik
29. okt 2010
122
0
16
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Citat:
Uporabnik VERTOM pravi:
Citat:
Uporabnik gas pravi:
No evo,.,tekam v ZG je mimo
smile-1.gif

Medoti so me spet razočarali,... ne vem ne prepričajo me z igro... včeraj so imeli samo srečo, da KAC ni prišel nazaj...

najmanj še ena tekma bo v zagrebu, včera so medoti igrali odlično v primerjavi prvih dveh tekem
smile-1.gif

sploh drugo polovico tekme
smile-1.gif
drugi polovici so malo popustili
smile-1.gif
upam če olimpija ne pridev finale da dajo vsaj medoti
p.s. Linz si najbolj zasluži naslov
smile-1.gif

Gagagaga

Pripravnik
13. mar 2012
49
0
6
Če naslednjo tekmo v Linzu zmagajo imajo potem dobro šanso da zmagajo še doma. Potem pa se seveda vse odloča v zadnji tekmi .
smile-1.gif
Lepo bi bilo da jim uspe, ker si resnično zaslužijo .

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Dobro je, vsaj zaključili smo z zmago
zmaga.gif
Linz je res dobr, in se more svašta poklpt da gor dobimo tekmo.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
KSZ

Hja to je to za letos!

Gremo z državnim prvestvnom in seveda potem z prvenstvom Skupine B v Stožicah.

OLIMPIJA!

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Nimaš kej , so bili toliko boljši da so našo vsako napako kaznovali.

Škoda da smo spet prvi gol požrl, pa par izključitev so se tudi zmisnli.

Kaj čmo..

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Linz je letos res zelo mocan.

Kar pa se nasih tice, pa res super sezona. Najbolj me veseli, da so nekateri mladi zelo napredovali. Se malo selekcije, kaksnega ekstra tujca, pa naslednjo sezone res ne sme izostat uspeh.

Upam, da se odpocijejo, resetirajo glave in da koncno tut drzavno krono osvojio.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Če se malo navežem na Shifta. Mislm da je jasno, da če gre Huges se podre tudi dobra igra. In težko ga bo nadomestiti.

Upam, da ga zadržijo vendar ne bo lahko, njegova letošnja predstava je zares izjemna. Model bi prav prišel tudi za repko.
Vrjetno bo šel, saj mu zelo vrejtno ponujajo več kot mu Olimpija lahko da. Tip živi od tega in hudo ponudbo pač sprejmeš.
Ga je blo pa užitek gledati na ledu.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Mislm, da je vsak tujec zamenljiv. Meni je bolj pomembno, da zadržijo vse mlade Slovence in dodajo še kakšnega izkušenega in malo selekcionirajo obrambo.
Seveda pa je Johny super igralec in še malo točk prinese, glede na to koliko točk doseže.

Naj bi pa drugo leto tudi EBEL dala nekaj finančne pogače neavstrijskim klubom, kar lahko malo poveča proračun.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
HJa Huges je izjema njega bo zeloooo težko nadomestit kdor najde enakovredno nadomestilo je res orto srečko ali orto poznavalec.

J. Huges je MVP EBLA 2011/2012 in pomoje najboljši tujec, ki je kdaj igral v SLO. Težko ga bo kdo kaj kmalu nadomestil upam. da bo Kopitar pameten in boe rekla, da ga vidi v repki. Ampak mislim, da tega ne bo naredil.

BTW
Zgleda da ima Linz Brejk in rezultat 3:1

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Linz so prvaki,... zasluženo....... celo sezono so bili najboljši-.---

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Tudi sam sem mnenja da so zasluženo zmagali! Upajmo, da bo tudi druga sezona tako dobra in zanimiva kot je bila letošnja!