(hokej)liga EBEL 2011/12

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
sem bil na tekmi in točno v liniji kjer se je tole zgodilo.. vrjemi da je bilo namerno ker je lebler že pred tem probaval s komolci ob ogradi (kar pa se na posnetku ne vidi).
tud se ne vidi, kako sodnik kaže čeču naj se vstane...
stupid-1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Za spremembo smeri in možno nenamerno trčenje ne dvigneš ramo in komolca višje ampak nižje

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
K. vsak takle komolec je nameren, nč po nesreči. Ne bodmo naivni.

Ampak j. ga to je pač del hokeja, to me niti ne moti kot to da od unih sodniških pedrov noben ni reagiral ko se je valal v luži krvi
bonk.gif

So jim pa včeraj lepo šenkal 1 (ofsajd) in 3-i gol (favl nad coletom), žal premalo
evil.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Sej se je sodnik opraviceval po tekmi
smile-1.gif
Tokrat bi lahko dobil dokoncni suspenz.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Lebler je dobil suspenz 7 tekem

confused-1.gif

Ja sem slišal čeprav sem bil prepričan, da Lebler "ušel" saj sodnik ni dosodil ničesar prej sem pričakoval suspenz sodnika

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Evo pa so na jesenicah danes dobili plače za nazaj
grin1.gif

K. Alba, pa dobro saj sojenje bo slabo za oboje
grin1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Tezka bo s sapo. Njihova bunker igra sploh ne ustreza, poleg tega so res v dobri formi trenutno. Kaksne so ble pa kej stave na Jesenicah. Kr mal prevec ocitno.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Glede na to da igramo v jodlarski ligi in kako tretirajo tuje ekipe, kakšno je sojenje, je še daleč celo od kmečke lige
grin1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz....
jeseničani so dobili plačano kotizacijo za naslednje leto.kar se zelenih tiče mislim da so sami sebe nategnil.lažje bi nabili kac ali biki kot pa sapo.če bo 4:2 za mađare bo olimpija lahko vesela ker segedinarji igrajo tako pocarsko in ubijajo igro da tud za gledat ni.danes sem spremljal tekmo ko so igrali z medvedi praktično se vsi nabijejo pred gol in je to to.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
In hkrati jim gre se vse notr. Protinapade imajo res ubijalske. Se vseeno mislim, da bo Salzburg spet prvak. Sigurno bi vsaj proti nam sodniki poskrbeli za zmago.
Bi pa lahko Olimpija tole malo bolj elegantno resila, ker se je ze dolgo vedelo da je KAC zmagal.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Ravno iz tekme na Dunaju ... dvomm da je tekma bla prodana, ker so bli v 1/3 praktično vsi streli v okvir tako na eno kot drugi strani gol (briljirov je sploh Fiko, k tut medicinke nep branu), v drugi so bli Jeseničani celi bolj aktivni, a žal nenevarni, v zadnji pa se je Dunaj (med 2. in 3. tretjino so v dvorani namenoma zavlačevali - omislilil so si da je pleksi počen in ga menjal skor 10 minut tolk da se je tekma v Villachu že nadaljevala in ko so objavl da je Villach povedu z 2, pol pa mjčkn kasnej še s 3:1 so se Dunajčani pivsem sprostili in razleteli po ledu, plod tega pa goli, pri katerih je bil Sand praktično povsem brez moči, a je bil, za moje pojme, danes najboljši posameznik na igrišču (pri rdečih) .. fantje so se kljub vsemu boril do zadnje sekunde in NI POŠTENO da se jim očita neborbenost ali celo prodaja tekme ... Dunajčani so danes končno prikazali tisto, kar se je od njih pričakovovalo praktično od začetka sezone, glede na postavo in strokovni štab ki ga majo na voljo ... IGRALCI in TRENERJI HKA - HVALA ZA EBEL SEZONO 2011/12 - BILI STE VEČ KOT ZMAGOVALCI !!!!!

Od fanta ki je bil na Dunaju,...