(hokej)liga EBEL 2011/12

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Pri nogometu imaš specialce, ki bi rekli, da je to rdeč karton zaradi namere, čeprav ga ni zadel...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Se mi zdi, da res ni... ampak jaz v tem naletu vidim namero, da poškoduje nasprotnika, prav tako jo je sodnik in zasluženo izključil igralca.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Res svinjajo sodniki........ XXXL potem naj izključijo naslednjič celo ekipo ker vsak ima namero koga prebutat v hokeju..... sej ne da se vedno tepejo, imajo pa take namere...... oziroma naj ukinejo hokej, ker bi se vsi nekaj tepli pa prerivali....

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
A vidiš? Pa le ima hokej nekaj skupnega z nogometom... včasih sodniki vidijo, včasih mislijo,...
hysterical-1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Zdi se, da ga je res hotu nabit na ograjo vendar je Kacov igralec nakazal da bo šel v smer nato pa je malo zastal in nato krenil v predvideno smer. Martinovič ga je zato zgrešil.
če je sodnik to ocenil kot namero je to 2 min ne pa 5+ tekma.

Problema pri tem sta 2: sodnik je stal tako, da je imel v vidnem polj najprej Martinovič potem KAC igralca sicer je težko pametovat vendar pogled je imel dober oz boljši kot, da bi bil iz druge strani. In seveda Martinovič je KACovga igralca zgrešil in je jasno,da bi se lahko pobral in igral naprej. Simulacija je dejstvo.

Da ne omenim, da tako namero kot je bila ta....no ne spomnim se, da bi za tole kdaj videl 2 min.

Nazadnje urejeno:

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Da dodam sodnik bi lahko res ocenil to kot namero je v sivem območju vendar je ravno to štos pristranskega sojenja. Na eni strani je vse kar gre v sumljivo takoj dvigne roko na drugi strani pa okleva do očitnega.
Verjamem, da ščitijo bogate klube vendar naj si najdjo za to manj očitne sodnike

Da ne bo kdo narobe razumel bogat klub vleče več sponzorjev v ligo in tako več zanimanja tudi za ostale

Nazadnje urejeno:

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
KSZ

cheer.gif

HANU pa pravi:
Lakkaa puhumasta tyhmyyksiä! Minä ja joukkue on pudotuspeleissä, entä sinä ja tiimisi!

Edit:
Jao izgleda, da je Mušič zgubljen tudi za SP
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Se mi zdi, da res ni... ampak jaz v tem naletu vidim namero, da poškoduje nasprotnika, prav tako jo je sodnik in zasluženo izključil igralca.

to ni nogomet in ni umetnostno drsanje.to je hokej torej pravi moški kontakt šport kjer so taki naleti nekaj povsem običajnega.v nhl se sigurno ne bi ustavilo tekme

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Še bolj je problematično simuliranje, pa čeprav težko sodniki v "real-time" vse vidijo. Res pa je če bi ga zadel, verjetno ne bi bilo tako zelo prijetno in zelo nevarno.
So mi pa kar malo smešni hrvaški komentatorji, ki tako senzaciolistično komentirajo, po drugi strani se jim pa še vedno zelo pozna, da v preteklosti niso komentirali hokeja.

Olimpija pa plečala kar hud davek, poškodbi Mušiča in Taylorja sta vsekakor hud udarec.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
@shift rres maš, komentatorji so pri nas na balkanu res na nivoju, z lato bi jih bilo treba po plečki butnt, pa še po glavi da nebi bedastoč klatila.
čeprav tudi uno proti Albi, na športklubu je bil komentar , o ježeš marija pomagi.
Drgač pa je pravi užitek poslušat komentatorje na ESPN

lp D

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ESPN ali FOX sport komentatorji so
zmaga.gif

mislim da so komentatorji skoraj v vseh športih pri nas edina delovna sila ki bi jo bilo potrebno uvažati
grims-1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
So tudi izjeme, ki potrjujejo pravilo.
smile-1.gif

Men je Trotovšek dokaj soliden, medtem ko Jan še slovensko ne zna govoriti. Me je na SP zelo Vnuk presenetil in sem upal, da bo vztrajal.