Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne vem, kaj imate toliko proti Kingstonu! Sam imam cca leto dni vgrajen SSD Kingston 60GB v prenosnik in SSD Kingston 120GB v namizni računalnik in niti slučajno ni bilo nikakršnih problemov.
Citat: Uporabnik Janez_Krajnski pravi:
Ne vem, kaj imate toliko proti Kingstonu! Sam imam cca leto dni vgrajen SSD Kingston 60GB v prenosnik in SSD Kingston 120GB v namizni računalnik in niti slučajno ni bilo nikakršnih problemov.
Citat: Uporabnik spenstar pravi:
Ne mi rect, da se zdej nisi kupu SSD. Samsunga EVO 128GB dobis za 79,98€ pri enaa. Nimas vec kaj cakat ali razmislat. Pa roke stran od Kingstona, ni pol kurca vreden.
Itak, zato pa še nisem kupil, samo vsae toliko prevrim, če ima kje kdo dober deal. Ker po drugi strani: če ne bom kuipl, si ne bom nikoli vzel časa za zmontirat.
Citat: Uporabnik SJTV1 pravi:
Itak, zato pa še nisem kupil, samo vsae toliko prevrim, če ima kje kdo dober deal. Ker po drugi strani: če ne bom kuipl, si ne bom nikoli vzel časa za zmontirat.
Bom kar tukaj vprašala. En starejši prenosnik z 2.5 ide diskom ki počasi odpoveduje. Problem je da se novih 2.5 ide ne dobi, se s čim drugim zamenjat? Je kakšen vmesnik za dobit da bi šel gor sata disk?
Citat: Uporabnik sandra pravi:
Bom kar tukaj vprašala. En starejši prenosnik z 2.5 ide diskom ki počasi odpoveduje. Problem je da se novih 2.5 ide ne dobi, se s čim drugim zamenjat? Je kakšen vmesnik za dobit da bi šel gor sata disk?
Citat: Uporabnik SJTV1 pravi:
S kopiranjem malo več, sama zamanjava pa res 15 min. Ampak danes, recimo (pa ni dan nič posebnega), do zdaj še nisem imel 15 min časa. Zdaj si bom pa vsel 1 urco cajta zase, pogledal včerajšnji TG pa zginil v posteljo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.