HOFER prenosni disk 1T

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.450
9.739
113
EU
V ponedeljek sem slučajno pogledal v vitrino in so imeli Chiligreen en tera in še nekaj 2.5 colskih. Pa cene so še kar ugodne.

I

Izbrisan uporabnik 3287

ce kdo potrebuje lahko dostavim 3T 3.0 (3,5) za 75. nerabljeno seveda.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Proworx. preverim tocen model cez dan ali dva. fraj do takrat. alu ohisje, crn,...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.596
113
Rezime:
Probal tel številko. Zelo prijazni. Takoj poklicala in rezervirala v trgovini, kjer so imeli še 2,5' je imel 500 Gb cca 45EUR, pa 3' (?) ?Gb,
Pridem v trgovino Trbovlje. Na blagajni vrsta. Se je imela blagajničarko za pogovort s sosedo o oslužbi. Mene pa ostalih sploh ni videla. Pokliče pomoč ko je bilo v vrasti vsaj 6 ljudi. Nova hitro podela in zapre blagajno. Mene še vidi ne. Una gobčava blaganičarja pa še naprej čveka. Pa le zmotim hud pogovor, da naj pride druga. Saj tako piše nad vitrino z tehnično opremo. Mlado dekletce si barva lase v črno, že ve za kaj. Samo omenim HD, mi ga že ponuja. Na blagajni so si le vse povedali. S kartice mi potegne 64 EUR!. Pa gremo domov. Baje je lastnik HOFER zelo ošter do zaposlenih. Ampak tile dve se nič ne bojita, verjetno lahko dobita šiht kadar koli kjer koli.
Doma pa en dan v paci zaradi črne magije
ZA: velika kapaciteta,
PROTI: kabel - priložen - mora biti 2x moški, kako formatirat NTFS ali FAT32?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.450
9.739
113
EU
Verjetno je že tovarniško formatiran, drugače NTFS, ker velikih (debelih) filmov s Piratskega zaliva ne boš mogel hranit.

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
339
11
18
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:

PROTI: kabel - priložen - mora biti 2x moški, kako formatirat NTFS ali FAT32?

Kako misliš to? Če si dobil na eni strani 2x moški USB,je to normalo. Sicer pa jaz onega drugega nisem nikoli uporabljal (tisti je samo za dodatno napajanje), ker mi z enim dela na vseh napravah. Pa tudi TV-ji majo že večinoma en USB na 1.5A,če bi že kaki problem moral bit.
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

no takole, da ne pisem veckrat: samo se dva na voljo. oba rezervirana do 15.00 jutri. v kolikor se kupca premislita, prinesem prvemu, ki pusti zs. da ne bo zopet nepotrebnih vprasanj: novo, z garancijo, papirji,..... iz austrije. lp

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
In koliko časa sploh zdrži ta zadeva? Potem ko crkne gre vse rakom žvižgat?

I

Izbrisan uporabnik 3287

? garancija je (mislim da tri leta) in pac ce crkne das pod garancijo. ce crkne kasneje vrzes v kanto in kupis novega. ce imas samo enega in gor vse kar ti je zelo pomembno pa (ne bom napisal kaj si mislim).

I

Izbrisan uporabnik 3287

jap. 3.0 zdruzljiv z 2.0. ti sporocim jutri . bom probal se kakega dobiti

I

Izbrisan uporabnik 3287

se bom potrudil. dva sta mi bila ze nakazala denar vnaprej, pa nisem imel veliko izbire

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Lahko bi mi ZS poslal, da se še drugi zanimajo, pa bi se prec zmenila. No dobro, je kar je, kaj čmo. A maš še kak dober deal za kak SSD (120 GB) za v laptopa vtaknit?