Hofer ni fer-za vse skeptike

1133

Zelenc'
7. apr 2010
3
0
1
Vsak izmed nas se je registriral na forum zaradi določene teme,ki jo je hotel predstaviti tudi drugim.Res je,da sem o tej temi pisala na več forumov predvsem zato,ker sem hotela izvedeti,če je imel še kdo podobno izkušnjo.Drugi razlog pa je ta,da sem jim obljubila,da se bo o tej stvari slišalo okoli in da bom pi*karila in srala dokler se zadeva ne uredi.Čisto neutemeljen pa je očitek, o kakšni konkurenci,ker sem tukaj samo predstavila svojo težavo in nisem delala reklame nikomur.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik 1133 pravi:
Vsak izmed nas se je registriral na forum zaradi določene teme,ki jo je hotel predstaviti tudi drugim.Res je,da sem o tej temi pisala na več forumov predvsem zato,ker sem hotela izvedeti,če je imel še kdo podobno izkušnjo.Drugi razlog pa je ta,da sem jim obljubila,da se bo o tej stvari slišalo okoli in da bom pi*karila in srala dokler se zadeva ne uredi.Čisto neutemeljen pa je očitek, o kakšni konkurenci,ker sem tukaj samo predstavila svojo težavo in nisem delala reklame nikomur.

To je sicer tvoja odlocitev, verjamem pa, da ti tega moderatorji ne bodo dovolili poceti tukaj, vsaj prav dolgo ne.

Se en brezplacen nasvet: precej dlje bi/bos prisla brez pickarjenja in sranja, kar se tice zacetne tezave. Ce se je izteklo 45 dni, pisno (s povratnico) zahtevaj vracilo kupnine. Paralelno s tem pisno (s povratnico) obvesti trzno inspekcijo o dogajanju in jim posreduj vse potrebne podatke.