Hofer ne prodaja več cigaretov ?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.451
367
83
Pa saj imate Petrol, za čike kupit.
To mam najraj, k parkirajo pred vhodom na ročki za tankat, pol pa kafe delajo, stave placujejo pa čike kupujejo in sploh ne tankajo in čakaš za njim, da se gospod umakne.
Skor tko, k v merkatorju une s pokom položnic na blagajni....v merkator plačat položnice, na petrol po čike in kavo, v stavnice na pivo, v hofer po orodje in vrtalnike....

CLIO15

Guru
1. nov 2007
15.048
5.182
113
To mam najraj, k parkirajo pred vhodom na ročki za tankat, pol pa kafe delajo, stave placujejo pa čike kupujejo in sploh ne tankajo in čakaš za njim, da se gospod umakne.
Skor tko, k v merkatorju une s pokom položnic na blagajni....v merkator plačat položnice, na petrol po čike in kavo, v stavnice na pivo, v hofer po orodje in vrtalnike....
Tankaj na Shellu ponavadi ni neke gužve , vsaj v Mariboru

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
9.018
4.158
113
Pa še res je in na Tržaški al kaj je tisto v Bohovi je ena boljših avtomatskih pralnic - boljše nastavljen nagib krtač, ampak slabo sušenje.

sad

Guru
24. avg 2007
22.774
11.599
113
Jaz bi pa rad videl, da ukinejo benz tank štele in dajo le polnilnice za EVja. Smrdeče tankštele naj pa nekje zunaj zraven smetišč naštimajo. Saj ICE imajo pune dovolj dosega. :evil:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.770
3.608
113
Lublana
Obišči stran
Jaz sem za, bom imel vsaj mir med tankanjem.
Raje sem na smetišču, kot pa obkrožen z ljudmi, ki so tako brihtni, da bodo vse svoje probleme rešili s prižigom čika in vplačilom lota.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.923
435
83
Vipavska dolina
Pa je kdo, ko se pi*di nad tem da mora počakat kakšno minuto, pomislil da je lahko ravno zaradi tiste minute "ušel" kakšni prometni nesreči ali kaj podobnega?
A smo res tako nizko padli da nam je težko počakat v vrsti? Konec koncev, vsaj včasih se je tudi hrano dalo naročiti na dom, da ne boste čakali v vrsti vam predlagam tako opcijo. A ko denimo vi izbirate en kup zadev po trgovini vam pa ni težko, al pa pomerjat 5 kosov obleke....
Jaz čike kupim na Petrolu, včasih skombiniram s tankanjem. Če grem samo po čike se ne ustavim na polnilnem mestu ampak zapeljem če lahko drugam.
Pa en primer, zadnjič sem šel na blagajno zgolj zaradi napačnega nakupa in sem mislil zadevo zamenjat, ker pa je niso imeli so mi "vrnili denar". Pa je pred mano bila starejša gospa, ki je najprej imela težave z aktiviranjem aplikacije, potem s plačilom s kartico, po vaše najbolje da bi jo nahrulil, če nima pojma naj zadev ne uporablja, mogoče sem ravno zaradi tistih minut "ušel prometni nesreči".

sad

Guru
24. avg 2007
22.774
11.599
113
Uh, si se pa vžgal. :)
Si ti pomislil, da se le malo zajeb…?
No, čeprav je morda res kdo tako prizadet, da to dejansko misli. Samo takim ni pomoči. Oz. je. samopostrežne tank štele. Samo ziher bodo tudi tam našli probleme :).
Recimo to, da so zraven smetišča. :evil: :fredi: