pejt do prodajalke pa ji povej da v trgovino ne boš več stopil.Time to say goodbye.
Jaz mislim, da ne, ker to kar imajo sedaj, je za moj okus žalost.Bomo videli, če jim bo uspelo.
V najbolj oblegan Hofer na Gorenjskem si šelSem bil po dolgem času, v Lescah. Žalost. Izdelke "raztegujejo" po policah, da zgleda bolj polno. Meni je vse skupaj izgledalo, kot da so tik pred zaprtjem.
Saj Merkur je enaka komedija. Samo čakam kako dolgo še.MTehnika je bolj sama sebe spravila na kant. Vsako leto pridelala miljon minusa.
Še zapiranje je bilo komedija. Folk je izvedel da bodo razprodaje inventarja. V skladišču so si rezervirali na stran, potem pa plačali, ko je bilo 75% znižano. So ven vozili cele kombije bele tehnike in gradbenega materiala.
In potem poslušaš kako je bilo fajn pa je škoda, ker si se vse lahko zmenil.
Mercator hočejo, pa ni noben dovolj nor da ga kupi. So pa prodali Mercator Srbija v šopku z par podjetji nekemu srbskem podjetniku.
Nič več. Parking je večinoma precej prazen, se vozim mimo vsak dan. Zraven je Eurospin, Lidl, Spar, vsi polni.V najbolj oblegan Hofer na Gorenjskem si šel
Poleti vse pokupijo turisti.
Ja..sej kul, dokler je lastni brand enaka kvaliteta. Če na Čigumigu jogurtu piše, da je iz ene SLO mlekarn ok..ne pa da ga že voham, da mi ni kul.So sicer razlagali da je cilj te reorganizacije: "se bolj fokusirat v lastne brande, s čimer imamo boljši nadzor nad kvaliteto". Eurospinu to kr lavfa. To kar pa do zdaj vidimo je pa: "se bolj fokusirat v lastne brande, s čimer imamo boljše marže"