HOFER in LIDL

mtl

Guru
19. jul 2007
11.301
904
113
Kras
www.mtl.si
Tam kjer sta Hofer in Lidl vsaka na svoji strani ceste, je danes tako da ima Lidl 65% strank, Hofer pa 35%. Se bojim da se bodo začele poslovalnice zapirat. Čeprav smo mi raje hodili v Hofer, ker si tam vsaj našel recimo piščanca iz Ptuja, sire od Pomurskih mlekarn ipd. Ostalo si pač vzel kar je bilo Hoferjevega. Potem pa so se začele redčit ponudbe, en čas ni bilo temnega balzamičnega kisa, pa rdečega fižola, pa morda še kaj (to naštevam kar slišim od žene ker je ona zadolžena za polni hladilnik). Da pa se plazimo po 5tih trgovinah da ustrezno napolnimo košarico, pa mi je mimo.
Jaz sem vedno kupoval sir v kosu njihove blagovne znamke od Mlekarne Celeia
Zadnja runda je bil pa precej zanič. Pa ne vem, če se jim je ponesrečilo ali je Hofer zahteval menjavo recepture, da bo ceneje. Poizkusim še enkrat in če ne bo ok, bom zaključil.
Pusta skuta je zaenkrat še ok.

• Všeč mi je
Reactions: ynos

corsol

Guru
11. mar 2010
3.855
1.423
113
Manjko izdelkov in prazne police opažam pri vseh, ....silijo pa vsak nekaj svojega.....ali pa točno določen izdelek (npr. Milka čokolada ful različnih , ostalih za vzorec...).Zaradu tega smo pred k
leti 99% skenslal merkator, koi so začel hrvaške izdelke not tlačit.....kar sem hotel , pa ni blo več sploh.

Popusti, akcije, znižanja in podobne fore so itak pesek v oči....za izdelke za katere sem zadolžen gledam ceno na kos/kg,...

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

tomi

Guru
1. sep 2007
19.532
10.728
113
MB
Ja sam mora bit ponaredek vsaj približno užiten. Če bodo prodajal pocen sranje ne verjamem da ga bodo dolgo.
naj te razocaram, sploh v .si kjer pač ne štancajo za enega trgovca teden ali dva, ampak serijo porihtajo v eni smeni, se spremeni ponavadi samo embalaža.

razen če naročnik zahteva drugače seveda.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.855
1.423
113
Ja baterije v hoferju, eurospinu,...so bile od Varte,.....pa precej ceneǰse kot Varta drugod.....je pa res da niso za v usta.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.575
3.931
113
davorinm.wordpress.com
In kupit samo tisto, kar imaš na listku, ker je ponudba tako dobra, da greš ven hitro s polnim vozičkom, pa si šel samo po brancina...

Jaz se probam držati pravila do 10 izdelkov, da pridem na tisto blagajno, da ne zapravljam preveč. Včeraj sem šel po brancina in imel 10 izdelkov limit. :D

BTW ponudba rib jim je daleč najboljša Ljubljani. Kakovostno in cenovno.