Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Dolga leta nazaj ko smo nekaj delali za njih so nam pojasnili osnovni namen Aldija v D. Gre za firmo oblike Stiftung - sicer to dobesedno pomeni ustanova, ampak pri njih so to razlagali kot "družinsko podjetje", ki ne sme ustvarjenega dobička delit lastnikom, ampak mora le-tega reinvestirat v lastno dejavnost, del lahko nameni samo za ohranitev kapitala lastnikov.
Karkoli že to pomeni. Ne vem pa kako so se sedaj transformirali.
Ne vem kako to shendlajo z oglaševanjem/dobavami "boljših" blagovnih znamk, da primerjajo recimo Nutelo z njihovim namazom. Včasih je to bilo prepovedano.
No ja, meli so goveji golaž od Primane, dober za moj okus, cena pod 2€. Pa je izginil. Pol so ga meli od Podravke se mi zdi, zelo kratek čas. Pa ga tudi ni več. Toasta s semeni že tudi ni kolk, 3 tedne? Zelenjava za juho … zadnja pošiljka nima peteršilja. Jih pravzaprav ne razumem kakšne načrte imajo. igrajo na nižje cene, čimvečjo maržo?
Bli te q**c, če nekaj ni v eni trgovini, je pa v drugi... oziroma, če je nekaj (pre)drago, pač ne kupuješ... ponudba/povpraševanje. Če pa je nekdo ''življenjsko odvisen'' od točno določenega izdelka, točno določene znamke, pa jebi ga...
Na vprašanja ljudje odgovarjajo, da je vse predrago (pa kako je Radenska v Italiji cenejša in da ne bi smeli podpirati ropanja doma). ...potem pa trgovina vrže ven najdražje izdelke... pa ljudem spet ni prav.
Hofer ne bo več imel dragih znamk, le še svoje. To je nova politika. Meni je vseeno, ker so bile cene znamk iste kot drugje kjer si lahko dal še -25% gor.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.