HOFER in LIDL

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.159
3.629
113
Marlbor
Alpsko mleko iz redne cene 1,40eur imajo zadnje čase trgovine akcijsko ceno 1,10eur. Sončnično olje, je že tudi pod 2,60eur/liter. WC papir se vrača pod 4eur. Tak da cene najbrž res padajo, samo mi smo se jih že navadli in sploh ne opazimo pocenitev.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.555
10.775
113
ja, ampak tole gre pod akcijo, torej še vedno je legit cena tam v oblakih. JE pa res, da so spet začeli z akcijami nad akcijo. kar pa spet pomeni, da je še vedno bilo...pač na akcijske izdelke ne moreš kuponov vnovčevat ;) recimo

tomi

Guru
1. sep 2007
18.592
9.815
113
40
MB
Alpsko mleko iz redne cene 1,40eur imajo zadnje čase trgovine akcijsko ceno 1,10eur. Sončnično olje, je že tudi pod 2,60eur/liter. WC papir se vrača pod 4eur. Tak da cene najbrž res padajo, samo mi smo se jih že navadli in sploh ne opazimo pocenitev.
kje maš alpskega za 1,10 ?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.413
2.578
113
Mercator kajzerica še vedno 33c. Pred vojno 19c.
Žita kolikor hočeš, cene pa dol.

p.s. Ja. Opazimo pocenitev. Če bi bila.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.449
3.764
113
Mercator kajzerica še vedno 33c. Pred vojno 19c.
Da se ne bi slučajno kaj pocenilo... in ja, protestirajo seveda "kmetje", ne trgovci. Pa seveda pri nas skrbimo za kvaliteto... to pa se plača. Če verjameš. Pred vojno nas čudežno kvaliteta ni skrbela.
Povečanje ponudbe ukrajinskih pridelkov na evropskem trgu pa je sprožilo protest kmetov v teh evropskih državah. Poljska, Madžarska in Slovaška so že posegle po enem najbolj radikalnih instrumentov, prepovedi uvoza.

"V Evropi obstaja bojazen, da bi lahko uvoz iz Ukrajine porušil tržna razmerja," pravi predsednik Kmetijsko-gozdarske zbornice Slovenije Roman Žveglič.

Tudi predsednik komisije za odkup in prodajo žit pri Zadružni zvezi Slovenije in podpredsednik sindikata kmetov Franc Küčan pravi, da slovenski kmetje uvoz ukrajinskega žita dojemajo kot damping, torej prodajo pod ceno. Pri tem pa, kot pojasnjuje, standardi pridelave in hrambe tega žita ter posledično njegova kakovost niso nujno primerljivi z žitom evropskega izvora. Küčan poudarja, da lahko uvoz ogrozi stabilnost evropskega trga.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ko je začela vojna so rekli ustavljena dobava žita, dražja moka in vsi izdelki iz nje, kruh gor, moka gor, testenine vse. Sedaj je tok žita, da je solidarna Evropa prepovedala uvoz iz Ukrajine. Cene pa se vedno gor. Hm…

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

sousis

Guru
16. nov 2019
1.602
1.080
113
Prodajalna Ljubljanskih mlekarn v LJ je imela akcijo 12l alpskega za 9,99 že kakšnih 10 dni nazaj. Je pa res, da mu zelo kmalu poteče rok. Predvidevam, da zato akcija.