Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ma naj grejo v k..., vsakič ko grem v Hofer, je akcija baterij in jih kupim. Včeraj sem spet 2 vzel ker so po 6 €, pa polnilec za 3€. Pa sem še tega....
Če pustimo adapter ob strani, kako so kompatibilne 20/40 V baterije s 18 V sistemi ?
PS: tudi za mano so v Hoferju metali baterije (4x baterije + 2 polnilca: 4 × 6 € + 2 × 3€ = 30 €)
Vsa imam Ferrex, razen enega več kot 10 let starega vijačnika Prkside, ki še kar dela in dela - se mi ne zdi, da bi kaj izgubila baterija, se je pa gumiran ročaj že precej zgulil.
Časi samsung celic v teh baterijah so že davno mimo. No včeraj sem šel pogledat in 0 baterij, samo polnilci za 3 eur. Zanimivo pa je, da nekaj orodja še zmeraj dajo na police, sedaj bojo spet neke žage. To verjetno še po kotičkih skladišč pobirajo staro robo, kar je še ostalo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.