hođi

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, mnogo prej kot pa o čefurskih poslih tam daleč nekje, izza devetih hribov in dolin! Konec koncev smo se ravno zaradi takih poslov soglasno odcepili od njih in njihovih oordnung.

Mene ne zanima, kako se je zagonil nek Lale Micković s fičotom v telegrafštango za cesto Ćuprija - Niš. Me pa mnogo bolj zanima, zakaj mi je sosedova Mojca predvčerajšnjim pokazala jezik :p .

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ah demz emz. nič se ti nisi odcepil. si se samo reorganiziral.

Zakaj ti je pokazala jezik res ni novica. Še nipl ne bi bil. Če bi ti hotla dat, je pa za naslovnico

I

Izbrisan uporabnik #9334

Sej ti ne pove direkt da bi ti hotla dat. Gleda te po jajcih s tistimi napol priprtimi okami itd ... če bi šel prizor slikat, bi riskiral kako tožbo za nedovoljeno fotografiranje ali celo spolno nadlegovanje.
Kaj veš, kaj se babi pravkar po buči rola. Kar Jagababo poglej. o_O

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti povem kaj se ji rola
lej ga, spet ma zadrgo odprto. napol prprte oke da izostri, ker še ni šla do okulista. v cohones pa gleda ker mas tam zadrgo..če bi jo mel na riti bi bil šele problem.

al pa gleda kaj štrli tam. a ga spet nisi naravnal, al si tak k miha, k nogavice tlač notr. al so ključi..al kaj

kam pa ti babo gledaš..v izbokline..pa ne pripiraš oke, ampak slino gor vlečeš..

to je naravno, ne pa za naslovnico

I

Izbrisan uporabnik #9334

Jaz približno slutim kaj se ji rola, čisto ziher pa nisem nikoli. Ampak moraš dobro gledat.
Ko te pocilja po jajcih s tistimi napol priprtimi okami, lahko opaziš kako je tista nitka rahlo spremenila barvo in se že malce smodi.

Ampak (vsaj z mano je tako), nikoli ne morem biti čisto ziher pri teh modernih poplajhanih puncah. Še potem ne ko jo začneš razdirat, ne veš točno kaj se bo na koncu pokazalo. Včasih je bilo to bolj enostavno. :oops1:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne ne, taprav tast je že v grobu ... ta je nadomestni.
Pa vseeno, brez skrbi, zaenkrat je tale zakon še kar nekako... je pa prav fino vsake toliko malce dvigniti turažo srčeca svojega, kaj praviš !?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mhmm, men tudi. Sploh če srečam vmes kako blontno ... kwa pa vem, enkrat sem bil pri copernici in je rekla da sem alergičen na njih.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja - tašča menda a ne! o_O Ka ga naj jaz? Saj mu nesem kdaj kako svečo tja ... :oops1:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ojej ... hmm, zdaj pa ne vem če bom nocoj kaj spal ponoči. :oops1: