Citat:
Uporabnik boruti pravi:
Kaj pa je bila napaka, imam namreč istega?
Pri tem spisu bi skoraj rabil prevajalnik...Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
gorenje ma najslabše karakteristike. Boš ti skuri 100 kilovatov več na leto, sam ma več volumna (+50 l uporabnega volumna, celotnega pa kakih 100 vel). Zamrzovanje pri bošu ulala močnejše (18 kil na 24 h, beko ma 6 kil), pa tudi zadrževalni časi so pri boschu daljši.
pri boschu boš moral dokupiti garancijo na 5 let, oz mogoče da jo še vedno delijo kot so jo delili za nekatero belo tehniko nedolgo nazaj
če poensotavim... bosch - beko - gorenje
jaz bi gledal za boschem, bo pa verjento dražji kt beko. Bi pa ti svetoval da si poglej še liebherrja, če že gledaš rajng boscha. Glej tuja tržišč, kot so nemčija, avstrija, italiaj, saj je tam ponudba hladilnikov največja, oz. ta vidiš praktično celotno ponudbo
Citat:
Uporabnik makedonc pravi:
Citat:
Uporabnik boruti pravi:
ventilator v skrinji je ropotal, ker sem uveljavljal stvarno napako, so mi dali zamenjavo ali izbiro drugega hladilnika
Citat:
Uporabnik boruti pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik boruti pravi:
ventilator v skrinji je ropotal, ker sem uveljavljal stvarno napako, so mi dali zamenjavo ali izbiro drugega hladilnika
Je imel tak krekajoci zvok,kot.bi kdo lesnike drobil...pri meni je podoben zvok,ki se zacne po kaki minuti od vklopa
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Gorenjevega ne bi vzel, ker ima zgoraj zamrzovalni del, ki ga manj uporabljaš. Za navadno maslo boš moral pa na kolena, kar ti do zdaj ni bilo treba.
Citat:
Citat:
Uporabnik boruti pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Jaz pa iščem kombiniranega, ki ima zamrzovalno spodaj, itak, ki je visok do 180 in širine 55. Nekje sem enega zasledil, sedaj pa ne najdem več.