hitro: kako se detajlno išče po datotekah v win 7

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.616
89
48
jp tole.
tole se tudi mene prikaže..
pole pa je še blo da si določil velikost, kaj zaeno besedo mora wordova datoteka vsebovati ipd. skratka kot pri Visti.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jest sm zanc recimo hotel poiskati v doloceni mapi datoteke, k so bile posnete od dolocenega datuma in nisem mogel. potem sem sel mal na net brat, in sm ugotovil da vsi tale search od win 7 hudo kritizirajo...

win7 ti omogoca le en filter hkrati...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jeez, prvo sem rabil alternativo za explorerja v win7, potem bi rabil še alternativo za vsrano iskanje datotek... Pa kaj tale Win7 je kakšna 1aprilska šala ali kaj?
tongue-1.gif

V službi ga imamo zdaj na skoraj vseh kompih in se mi meša zraven od neuporabnosti... V start meniju si recimo sploh ne zapomni najbolj pogosto uporabljene programe kot v XP ampak kar neke naključne in potem treba vse po menujih iskat ali pa ikone na namizje vlečt
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
In kaj si naj počnem s tem okencem? Napisal sem zdaj v njega axwell, ni našlo nič, čeprav imam na disku (res da ne na C ampak na D particiji) 10 njegovih komadov.

OK, kliknem na ''See more results'' (more results od česa?) in odpre se mi okno, kjer lahko izberem custom search, izberem disk D in mi komade le najde.

Ampak še vedno nismo pri tistem o čemer govori tema - ne o iskanju na splošno ampak podrobnem iskanju, po velikosti, datumu, biločem.

Da niti ne omenjam, da niso sposobni naredit ''Up one level'' gumba, sem moral plačat 5€ za nakup Mavis Up Button
tongue-1.gif

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Jaz sem bolj ciljal na odpiranje programov, ker si rekel, da moraš po menijih iskat, za kar pri win 7 res ni potrebe. Za iskanje fajlov pa tisti search res ni kaj prida. Mogoče bi kaj pomagalo, če bi si indeksiranje malo poštimal.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
A to lahko vse programe odpreš tako hitro ? Tudi tiste, ki jih uporabljaš zelo redko?
Ne. Samo tiste, ki jih uporabljam 90% časa.