Hišnik

Casper

Zelenc'
9. feb 2010
7
0
1
59
Radovljica, Kranj
Načeloma lahko po celi Sloveniji, itak je majhna, najraje pa v gorenjski regiji.
Konstantno sem na relaciji Jesenice Kamnik Medvode, ni pa nobenih ovir, da nebi razširil delovanja

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.395
177
63
Zanima me, koliko načeloma ceniš svoje usluge. Zanima me, ker (zaenkrat) razmišljamo o zamenjavi hišnika v bloku. 92 stanovanj, 9 nadstropij ....

Zanima me tudi, kaj vse obsega tvoja ponudba. Lokacija Ljubljana Vič

Casper

Zelenc'
9. feb 2010
7
0
1
59
Radovljica, Kranj
Do sedaj nimam pretirano velikih izkušenj z idajo računov, delam pa vse od elekromonterskih in vzdrževalih del, za kar sem izučen po strokovni plati, do manjčih popravil vodovoda, centralne, zidarkih,ter slikopleskarskih del.
Iskušnje sem pridobil pri gradnji domačih dveh hiš ter priložnostnih popoldanskih delih vseh 25 let.
Lokacija mi odgovarja, ostalo pa se lahko še pogovarjamo.
Mimogrede, plačo imam še vedno nekje 1400€ BRUTO, vključno s prevozom in malico.
Rad bi vsaj približno obdržal vrednost, želim pa si, boljše ponudbe.

Casper

Zelenc'
9. feb 2010
7
0
1
59
Radovljica, Kranj
Ja bo držal.
Sicer za ene je to velik, lahko pa pokličeš servis, njim pa ni treba malice plačat.
Mimogrede, malica baje pripada za polni delovni čas, to pa spet ni tako slabo.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Konkretno lahko povem za primer stolpnice v Štepnajskem naselju - tudi cca 90 enot - cca 450 €/ mesec, stolpnica v Šiški - cca 500 €/mesec, na stanovanje pride cca med 5-10 €/mesec.

Casper

Zelenc'
9. feb 2010
7
0
1
59
Radovljica, Kranj
To, če gledam na splošno, sploh ni slabo. Če pomislim, da lahko poleg rednih uslug, stranki popravim kakšno omaro, izrišem pohištvo, ali pa naredim novo kuhinjo, je pravzaprav odlično.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
41
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ce razumem, je to na uro 8 € plus se voznja malica.
pisuka..za pomoc okol bajte si ne morem privoscit tak izdatek.

Hja, samo v dveh urah ti tak mojster marsikaj postori, pa te stane samo 16€, pa še to se da zdilat
na dvajstko s prevozom in sendvičem vred.