Hišne preiskave pri Zokiju?

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Popolnoma nepristranski medij.
hysterical-1.gif

Je kakšen poseben razlog, da bi morala biti nepristranska?

Prav kocine mi grejo pokonci, ko se že n-tič začne utrujati z eno namišljeno medijsko objektivnostjo, ki jo je sprožil Janša v času od 2004. Enačba je v resnici precej bolj preprosta - dokler lahko mediji svoje trditve podkrepijo z argumenti/dokazi, so kredibilni. Jasna deklaracija za levo ali desno usmeritev sploh ni noben bavbav v razvitih demokracijah, samo v Sloveniji se določen delež ljudi obeša na to famozno nepristranskost kot najboljšo stvar po toplih žemljicah...
tongue-1.gif

http://www.razsodisce.org/razsodisce/kodeks_ns_txt.php

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Citat:
hysterical-1.gif

Prav kocine mi grejo pokonci, ko se že n-tič začne utrujati z eno namišljeno medijsko objektivnostjo, ki jo je sprožil Janša v času od 2004. Enačba je v resnici precej bolj preprosta - dokler lahko mediji svoje trditve podkrepijo z argumenti/dokazi, so kredibilni. Jasna deklaracija za levo ali desno usmeritev sploh ni noben bavbav v razvitih demokracijah, samo v Sloveniji se določen delež ljudi obeša na to famozno nepristranskost kot najboljšo stvar po toplih žemljicah...
tongue-1.gif

Za medijsko nepristranskostjo seveda ni nekih posebnih hudih razlogov.
Med ko imajo pa pri deklariranju precejšnje del medijev že težavo, saj se jih lep del nekako navidezno stoji na sredini. Kje je še jasna deklarativnost.
Tudi podkrepitve z dokazi zanjo bit problem, saj je še spomnimo tiste o brez plačnikih. Novinar: Finski kriminalist mi je da dokaz, da je denar za brez plačnike prišel od Patrije. Kriminalist tega novinarju nisem rekel. Novinar ne govori angleško. Novinar: Yes in No pa že razumem (no za golaž naročit je mogoče dovolj)
ta je samo zelo izrazit problem jih je pa še mnogo.

Ko sva že pri razvitih demokracijah, no v resnično takih demokracijah niso eden proti vsem ampka je malo bolj izenačeno. U in ja v razvitih demokracijah se ovadbe,nalogi in podobno ne izgubljajo v predalih in jamah.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Citat:
hysterical-1.gif

tongue-1.gif

Dokler bo Mladina razglašala nepristranskost, dokler jo bodo vsi ta levi citirali kot dober vir informacij in dokler se bo na vsakem koraku metalo ven Reporter (ki vsaj prizna, da je pristranski), tako dolgo bom želel, da so nepristranski. Od trenutka dalje, ko pogledajo v ogledalo in vidijo, da so v realnosti zaradi tega še slabši od Reporterja, pa mi gladko začne dol viset za njih in "njihova" mnenja.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
U in ja v razvitih demokracijah se ovadbe,nalogi in podobno ne izgubljajo v predalih in jamah in obdolženci pridno hodijo na obravnave sodišč .

fiXed by NePristranskost.

Tudi seveda. Da ne greva zelo natančno v tole ker bo predolgo tudi regulacija gospodarstva je za razvito demokracijo nujna zadeva. Če samo omenil dve Laško nakup Uniona in Telekom, kjer je omejevanje konkurence fakt(telekom) čeprav zastarel. Pa sva pri sodiščih....no tud se bo pa potrebno ustavit, ker se mi že mal ne da....kje je še merkator...

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.423
7.080
113
Če sem prav slišal, bo danes zoki v odmevih, vs bobovnik.

zna bit zanimivo poslušanje, malce pravljic, pred spanjem.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
a k slaku ni hotel?
spet so neke gostilniške hipoteteze metali ven... poslušal 5 minut, potem sem pa z večerjo končal...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Oh kako bo fajn se smejat, ko nebo nič :D

samo še na kakšen tak tvoj komentar sem čakal
hysterical-1.gif

btw, če ne bo nič, bo dejansko nekdo poskbel za to, da ne bo nič. in temu se jaz nebi smejal. tako kot se ne smejim kretenizmom, ki jih izvaja janša. to je za pop1zdit, ne pa za smejat se.

Se pravi, če ugotovijo, da je kriv, potem je definitivno kriv. Če ugotovijo, da ni kriv, potem je definitivno kriv, samo ima veze, pa je zrihtal da kao ni kriv.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.423
7.080
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Oh kako bo fajn se smejat, ko nebo nič :D

samo še na kakšen tak tvoj komentar sem čakal
hysterical-1.gif

btw, če ne bo nič, bo dejansko nekdo poskbel za to, da ne bo nič. in temu se jaz nebi smejal. tako kot se ne smejim kretenizmom, ki jih izvaja janša. to je za pop1zdit, ne pa za smejat se.

Se pravi, če ugotovijo, da je kriv, potem je definitivno kriv. Če ugotovijo, da ni kriv, potem je definitivno kriv, samo ima veze, pa je zrihtal da kao ni kriv.

A ni nekaj takega z Janšo? "Vsi" "vejo", "da je kriv" ?

disc

Guru
4. feb 2011
2.459
586
113
Preber si vprašanja, to je za moje pojme polaganje besed v usta.Pa če si naročen in če redno prebiraš/listaš časopis, pol ti je hitro jasno kako je pristranski.
uf-1.gif

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Zanimivo je kako si Opanka razlaga korupcijo...

Mi smo dali (MOL) denar Grepu, kam pa daje Grep posojila pa je njegova stvar, to se mene ne tiče (KLM naložbe)...
Če bi blo po Opankarjevo, definicija korupcije nebi obstajala..

Nekako tako si Opanka to pravno državo predstavlja...

Ali pa, da je dau plombo na premoženje Electa, ko so se proti tej pravni osebi začele izvršbe zaradi nategov in neplačil..... (ker je on kao nekdaj posodu denar brez obresti in mu dejansko delež ni bil nikoli izplačan, verjetno zaradi davka) in je zdej glavni upnik, čeprav uradno dviga denar in upravlja iz Elekte...

BANANA DRŽAVA..., ne opravičujem Ivančka... tega bi tud moral v arest strpat, kako se izogiba sodišču je škandal brez primere...

Tujina se nam pa smeji... mandatar v kazenskem postopku, vodja opozicije pa .........

Tukaj pa se komunajzerji in verniki kregajo en čez druzga ko je kriv?

PA JA SAM KRIV....

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če bi ga večkrat bral, bi videl, da so imeli intervjuje tudi že z mnogo župniki, politiki SDS itd.
In vsi intervjuji so ponavadi prijazni gostom. Ni to zasliševanje, ampak pogovor.

Drugače pa so pristranski, itak.
Sploh Tofova stran je že 10 let polna prijateljskih reklam s samimi tajkuni. Jankovič je pa še iz časa mercatorja, njegov najboljši sosed.
Še Damjaniča izpusti pa bo.
zmaga.gif

Podpore Janši pa v njem, kot bi v vsakem normalno kritičnem mediju moralo biti, ne boš našel.