Hišne preiskave pri Zokiju?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Zdaj pa ne pretiravaj no.

Saj imaš v vseh medijih fotke policije pred hišami. Če bi pa rad videl "zidarja", pa ne vem. Zaenkrat sem tako videl samo njega od VIPovcev.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Edino na Mladini je prva novica prve strani, en teden star članek z naslovom "Predsednik (Janša) trikrat obsojen."
tongue-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Zanimivo da je Ivan ta čas v New Yorku, da je čim dlje od dogajanja, ker on seveda nima nič pri tem
hysterical-1.gif

Sem skoraj prepričan, da če bi bil Zoki na oblasti bi pa policija sedaj Črtomirjevo sobo preiskovala, kje je denar od Patrie
hysterical-1.gif

Umazane igre
evil.gif

Kako prosim?
A niso to počeli že v prejšnjem mandatu in Janši sedaj sodijo?
sprasujem se.gif

Hotel sem povedati, da imajo vsi maslo na glavi in bi bilo 90% parlamenta zrelo za arest... ampak me žalosti, da tudi na alterju eni vidijo samo črno belo, ali si za Ivana ali za pingvina in to je to.

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Hotel sem povedati, da imajo vsi maslo na glavi in bi bilo 90% parlamenta zrelo za arest... ampak me žalosti, da tudi na alterju eni vidijo samo črno belo, ali si za Ivana ali za pingvina in to je to.

Uradna izjava policije: "...Današnje hišne preiskave so del leto in pol trajajočega predkazenskega postopka, ki ga usmerja Specializirano državno tožilstvo Republike Slovenije."

To se je začelo krepko pred nastopom sedanje vlade. Dvomim, da je imela trenutna politika vpliv že pred letom in pol. Poleg tega je znana zgodba, zakaj Türk v drugo ni predlagal nobenega kandidata za mandatarja.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Zdaj pa ne pretiravaj no.

Saj imaš v vseh medijih fotke policije pred hišami. Če bi pa rad videl "zidarja", pa ne vem. Zaenkrat sem tako videl samo njega od VIPovcev.

Sej maš prav
redface-1.gif

Samo fotka Zokija, Juræka, Damčija in Tysona v lisicah bi bila priceless.
aplauz.gif

Citat:
V okviru navedenih hišnih preiskav je bila šestim ljudem odvzeta prostost, po neuradnih podatkih pa naj bi bil med njimi tudo Zoran Jankoviæ. Hišne preiskave so del leto in pol trajajočega predkazenskega postopka, ki ga usmerja Specializirano državno tožilstvo Republike Slovenije, so sporočili iz policije.

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Rok Furlan - (so)lastnik Sector betona

Tisti, za katerega je Jankoviæ posredoval pri policistih na Prešernovem trgu, kjer so mu (Tysonu) zaradi napačnego parkiranega Ferrarija pisali kazen.

A je bil Lambo?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.497
5.696
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Jaz ne. Prvič slišim za njega in te zgodbe o ferrariju.
17758-icon_confused.gif

Za zgodbo z avtom sem vedel.......za Tysona
13.gif
pa ne