Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Uporabnik PRINCESKA pravi:
To ni hinavska! Ti si butl ko si sploh šel na simonmobil!
hahahah huda huda
To ni neka poslovna stranka ala podjetnik, to je potrošnik, posebej ekstra zaščitena vrstaCitat:
Uporabnik borovnica pravi:
če te prav razumem je prodajalec stranko silil, da anex podpiše,..
vsi pozabljate na odgovornosti stranke,.. in bogi bogi,..ni vedel da je podpisal anex, ni vedel da pametni telefon generira prenos podatkov, prav tako ni vedel, da je klical stranko pri drugem operaterju in je s tem plačal višji strošk klica, ni vedel da č,ž,š podaljšuje velikost smsjev,...
ne more biti za vsako stvar kriv operater, s podpisom pogodbe stranka sprejme pravice in OBVEZNOSTI,..
b
Citat:
Uporabnik Blankman pravi:
Kako misliš, da plačaš v vsakem primeru 12€? Tudi če ne bi bil vezan? Nisem sicer še dobil zadnje položnice od Mobitela, ampak mislim, da tam tega stroška ni. V bistvu pa sploh ni problem denar, gre, kot sem že rekel, za način. Ne more in ne sme mi prikrivati tega. To je grdo, četudi je legalno.
Citat:
če te prav razumem je prodajalec stranko silil, da anex podpiše,..
vsi pozabljate na odgovornosti stranke,.. in bogi bogi,..ni vedel da je podpisal anex, ni vedel da pametni telefon generira prenos podatkov, prav tako ni vedel, da je klical stranko pri drugem operaterju in je s tem plačal višji strošk klica, ni vedel da č,ž,š podaljšuje velikost smsjev,...
ne more biti za vsako stvar kriv operater, s podpisom pogodbe stranka sprejme pravice in OBVEZNOSTI,..
b
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
čakičaki
jaz tut imam ta paket pa ničesar nisem dodatno podpisal...
nisem kupil aparata in nisem dobil bonusov
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
čakičaki
In nisi vezan...v čem je problem?
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
čakičaki
Citat:
sorry,..Blankman,..
povprašam pri prodajalcu kakšen sistem ima pri novih naročninah,.. očitno eden, ki bi na vsak način rad provizijo kar mi ni všeč,..
lp b