Hinavska

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Malo pred novim letom sem šel na Simobil - Preprosto zame. Vesel, ker bom plačeval manj kot pri Mobitelu. Ker pa nisem bil pozoren, sem nevede podpisal 24 mesečno vezavo! Hinavec mi ni tudi z eno besedo omenil, da če bom izkoristil bonus, da se bom vezal! Moja krivda, priznam, da ne preberem, kar podpišem, samo v polnem salonu, pač nisem prebral 4 polne strani teksta. V glavnem, rekel mi je, da mi pripada bonus, 40€ plus DDV, ker ne bom vzel nobenega telefona. To je vse. Seveda sem bil vesel. V glavnem, poleg tega, da je signal petkrat slabši kot na Mobitelu (v hiši imam eno črtico, prej sem imel 4), sem ravnokar ugotovil še to
jezen.gif

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
368
231
43
Kingston town
Bi bilo pošteno od njega, da bi ti vsaj malo omenu to. Naj bi bla praksa taka, da prodajalec vse lepo razloži, ampak kriv si na koncu ti, ker nisi prebral tistega zoprnega drobnega tiska. Kaj čmo

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Sicer, če ti ni omenil, da boš vezan s tem, ni OK, kot tudi tvoje ni OK, da ne preveriš kaj podpišeš. Ampak s tem bonusom niti ni tak big deal, zgubil boš cca. 12 EUR, če boš bonus porabil.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja pa dobr, a ti je tezko it prej na Simobilovo stran namest na Alter cvilt, pa prebrat kasne majo pogoje? Sam si se nasral. Ceprov ne vem kaj je sploh bad? Itak bos skos na Simobilu, pa je vseen za kok cajta podpises....Signal pa ni tok v qrcu kokr pravis...

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Kako misliš, da plačaš v vsakem primeru 12€? Tudi če ne bi bil vezan? Nisem sicer še dobil zadnje položnice od Mobitela, ampak mislim, da tam tega stroška ni. V bistvu pa sploh ni problem denar, gre, kot sem že rekel, za način. Ne more in ne sme mi prikrivati tega. To je grdo, četudi je legalno.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Saj si podpisoval aneks k pogodbi, tako da prikrito pa spet ni.
Predvsem ni neočitno, prej je očitno ...

Kot pravijo: Nije džabe ni kod stare babe
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Saj s tem bonusom si itak bolj težko v minusu. Prekineš pa tako ali tako lahko kadar koli in plačaš sorazmeren delež od 40 evrov.

PRINCESKA

Pripravnik
29. okt 2011
361
2
16
To ni hinavska! Ti si butl ko si sploh šel na simonmobil!

Nazadnje uredil moderator:

Nody

Pripravnik
10. dec 2011
55
0
6
Sam nisem imel nobenih težav in nobenih "uturjenih" zadev. Povedal sem kaj bi rad, in to je to. Vprašal me je, če bom kupil kakšen telefon, sem rekel, da ne, in zadeva je bila zaključena.

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
@vsem še zadnjič: ja, jest sem butl. @borovnica: V Domžalah - Krizant. (drugače pa blankman
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
sorry,..Blankman,..
povprašam pri prodajalcu kakšen sistem ima pri novih naročninah,.. očitno eden, ki bi na vsak način rad provizijo kar mi ni všeč,..
lp b

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.221
769
113
EU
Jaz pa mislim, da te mora prodajalec še posebej opozoriti na zavezujoče zadeve, sploh v luči zakona o zaščiti potrošnikov (ki je tu ravno zato, ker ne moreš pričakovati, da bo nek laik bral več strani drobnega besedila, ki so ga napisali top pravniki); morda ti lahko na kakšnem organu za zaščito potrošnikov svetujejo, kako naprej.