Na dnu oceana ne more biti hladneje kot +4°C... Malo se poučite o lastnostih vode... Kdaj je najgostejšaNa dnu oceana je blizu 0. Kolikor jaz razumem, je podmornica med potopom ogrevana in ne greš notri oblečen za temperaturo okolja 5 stopinj.
Na dnu oceana ne more biti hladneje kot +4°C... Malo se poučite o lastnostih vode... Kdaj je najgostejšaNa dnu oceana je blizu 0. Kolikor jaz razumem, je podmornica med potopom ogrevana in ne greš notri oblečen za temperaturo okolja 5 stopinj.
Pod termoklino, je voda zelo hladna, od -1 °C do 3 °C. Ker ta globoka in hladna plast vsebuje glavnino oceanske vode, je povprečna temperatura svetovnega oceana 3,9 °C.
Se oproščam... Preveč na pamet sem pisal...Oceanske globine z ogromnimi pritiski so druge razmere kot ribnik o katerem smo se učili v osnovni šoli. Moja navedba "blizu 0" je povsem ustrezna in precej boljša kot bluzenje o temperaturi vode pri kateri je ta najgostejša. Tudi, če bi bilo 4 stopinje (pa ni), je človeku prenizka temperatura za dolgotrajno preživetje, če nima ustrezne obleke.
https://sl.wikipedia.org/wiki/Ocean
torej prav je, da ker imajo denar, da so zdaj umrli? Kao prav jim je?To sploh ni bilo vprašanje.
Ampak je prav tako, da ne bodo ljudje ki imajo nekaj pod palcem mislili da so nedotakljivi.
stepson. itak verjetno trepetl je pa dobil €€€. tak ne bi zaključil v podmornici.Sinko enega od pogrešanih je že predvčerajšnjim pisal neki OnlyFans zvezdnici, da bi se potolažil, če bi pol ure sedela na njemu, potem pa je šel na koncert Blink 182.
Tako da veretno ni škode...
Ni tukaj fora.....ampak v tem da jih je kupil sklad.....ki hoče pobrat samo dobiček (beri izčrpava).Ni druge, kot da novinarji prevzamejo PRO PLUS v upravljanje in odstranijo nesposobno vodstvo.
lektorje naj zaposlijo in boljše bralce z bovnovNi druge, kot da novinarji prevzamejo PRO PLUS v upravljanje in odstranijo nesposobno vodstvo.
ma kakšni novinarji, prosim te lepo...