Hinavščina in pokvarjenost portala 24ur

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.474
5.004
113
Oceanske globine z ogromnimi pritiski so druge razmere kot ribnik o katerem smo se učili v osnovni šoli. Moja navedba "blizu 0" je povsem ustrezna in precej boljša kot bluzenje o temperaturi vode pri kateri je ta najgostejša. Tudi, če bi bilo 4 stopinje (pa ni), je človeku prenizka temperatura za dolgotrajno preživetje, če nima ustrezne obleke.

https://sl.wikipedia.org/wiki/Ocean
Pod termoklino, je voda zelo hladna, od -1 °C do 3 °C. Ker ta globoka in hladna plast vsebuje glavnino oceanske vode, je povprečna temperatura svetovnega oceana 3,9 °C.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.507
942
113
Oceanske globine z ogromnimi pritiski so druge razmere kot ribnik o katerem smo se učili v osnovni šoli. Moja navedba "blizu 0" je povsem ustrezna in precej boljša kot bluzenje o temperaturi vode pri kateri je ta najgostejša. Tudi, če bi bilo 4 stopinje (pa ni), je človeku prenizka temperatura za dolgotrajno preživetje, če nima ustrezne obleke.

https://sl.wikipedia.org/wiki/Ocean
Se oproščam... Preveč na pamet sem pisal...
Temperatura najvišje gostote s tlakom pada od 4 °C proti 0°C...

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

jest5

Guru
18. avg 2007
25.915
-8.645
113
Plus da moraš še upoštevati slanost, ki še dodatno spremeni zadeve z gostoto

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.474
5.004
113
Vsekakor so brez gretja izpolnjeni pogoji za podhladitev.
Vprašanje, če bomo kdaj zvedeli, kaj se je zgodilo in/ali našli podmornico. Razen v scenariju, da zato predvideni sistemi še delujejo in jo sami spravijo na površje. "Skrito" na dnu oceana je res težko najti za današnjo stopnjo razvitosti tehnologije.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.248
4.087
113
To sploh ni bilo vprašanje.
Ampak je prav tako, da ne bodo ljudje ki imajo nekaj pod palcem mislili da so nedotakljivi.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi
2. jul 2020
5.035
6.569
113
Sinko enega od pogrešanih je že predvčerajšnjim pisal neki OnlyFans zvezdnici, da bi se potolažil, če bi pol ure sedela na njemu, potem pa je šel na koncert Blink 182.

Tako da veretno ni škode...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.413
10.672
113
Sinko enega od pogrešanih je že predvčerajšnjim pisal neki OnlyFans zvezdnici, da bi se potolažil, če bi pol ure sedela na njemu, potem pa je šel na koncert Blink 182.

Tako da veretno ni škode...
stepson. itak verjetno trepetl je pa dobil €€€. tak ne bi zaključil v podmornici.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.309
6.131
113

Po informacijah spletnega portala Reporter naj bi Pro Plus konec letošnjega leta zapustil Branko Čakarmiš, generalni direktor. Razlog naj bi bil v premajhnih dobičkih, nad katerimi češki lastniki koncerna CME niso zadovoljni. V načrtu naj bi imeli združitev dveh televizij, ki sta v lasti koncerna: POP TV in hrvaške RTL, kar naj bi posledično pomenilo selitev velikega dela vodstva v Zagreb.

• Všeč mi je
Reactions: trance0

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.037
5.654
113
Ni druge, kot da novinarji prevzamejo PRO PLUS v upravljanje in odstranijo nesposobno vodstvo.
Ni tukaj fora.....ampak v tem da jih je kupil sklad.....ki hoče pobrat samo dobiček (beri izčrpava).

Šparanje na vseh možnih koncih.....zato da bo dobiček(nagrade za izbrane) ....potem pa prodaja dalje.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.424
3.730
113
ma kakšni novinarji, prosim te lepo...
FznH7rXWIAEcl1k

"Novinarji" : Lahko bi zgradili 6 klinik, pa jih kdo ve zakaj nismo...
(aja, mogoče, ker smo s tem denarjem plačevali zdravila, zdravnike pa opremo...)