Sem mislila da slabo vidim in se moderatorji ne spuščajo na tak nivo. Pa bo menda že držalo.Tebi. Pa še to nisi sposobna uvideti.
Dajmo biti dosledni.
8888 piše in 123 in še kdo mu pritrjuje, da je država odpisala Jankoviču 16 mio dolgov. Kar seveda ni res.
Upniki Jankovičevega družinskega podjetja Electa Inženiring so pred dobrim letom pristali v poenostavljeno prisilno poravnavo in Electa se je s tem rešila za 16 mio svojih obveznosti do upnikov (med večjimi so bili Deželna banka Slovenije, Celeris trgovina, Gradis G, Publikum Trezor in B-Belgravia Investments).
Je pa res, da je šlo pri poslovanju tudi za posle, pri katerih je Electa neupravičeno uveljavljala 100.000 eur odbitega DDV za nepremičinine na Mesarski in tukaj je oškodovana država za 80.000 eur.
in to je namenjeno komu že?
Sem mislila da slabo vidim in se moderatorji ne spuščajo na tak nivo. Pa bo menda že držalo.
Ne samo na mojega, predvsem se spuščaš na nivo 123 in 8888.Ja Alici iz Čudežne dežele, kakopak.
Res bi bilo veliko bolje, če bi ti dvignila svoj nivo, kot pa da se drugi spuščamo na tvojega potem, ko človek uvidi, da nima smisla normalno komunicirat s tabo.
Odpisali so mu ga upniki, s pomočjo države seveda. Ampak pri nas se s pomočjo države lahko dogaja vse sorte. Firme ostajajo brez plačila, delavci brez plač in prispevkov, delodajalci kradejo refundirana sredstva za bolniška nadomestila, ker jih ZZZS nakaže brez preverjanja, ali so bile plače izplačane. Cel kup takih pacientov imaš tudi na desnem polu.No, v glavnem epilog vsega je, da so mu odpisali 16mil, kar meni in marsikateri ovčki ne bi nikoli in bi šli v zapor.
Zgodba s farmacevtko ni nobeno izsiljevanje ampak je šlo za podkupovanje uradne osebe. V bistvu če je tako kot se govori, je ona klicala in je podkupila uradno osebo, da ji je zrihtal službo.To da je izsiljeval farmacevtko je v redu?