Hentaivirus (covid 2)

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.183
14.477
113
kod Džej-Zija
Ne pišem kot teoretik zarot. A na mojem zadnjem zdravniškem pregledu mi je zdravnik dejal, da zdravstvo kmalu pričakuje novo epidemijo. To so njegove besede; "Pa kako bi bilo drugače. Zadnja kuga je pri življenju pustila samo najmočnejše, v današnjih dneh pa zdravstvo z vsemi cepivi in zdravili rešuje življenje vsem. Tako dopuščamo da se genetika ne krepi, ampak slabi. Tako se je človeštvo odločilo in mi smo tu, da rešujemo življenja, čeravno s tem delamo človeštvu škodo. Zato se ne bomo čudili naslednji epidemiji, oziroma smo mnenja da do nje ni daleč."
To so bile besede enega doktorja na UKC Maribor. In lahko pustimo ob strani vse teorije zarot, pa ima verjetno prav.
Pa ne zato, ker bi jo umetno ustvarili, ampak zato, ker je v naravi še ogromno virusov, ki jih sploh ne poznamo in nanje nismo prilagojeni. Potem se pa zgodi en vuhanski preskok iz živali na človeka in rata sranje. Takih preskokov bo še veliko in posledično tudi epidemij. Samo pravi virus moramo najti, da se dovolj hitro širi in da ni preveč smrtonosen.

P.s. Zaradi klimatskih sprememb se tali permafrost, kjer se domneva, da je zakopanih na tisoče virusov iz preteklosti, kakršnih še nismo videli. Med znanstveniki je kar velika bojazen, da se kaj takega začne širiti.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

sajkek

Guru
16. mar 2008
39.925
14.040
113
segrevanje bo še mal pomagalo, da fašemo tropske bolezni, na katere nismo navajeni..

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.444
4.868
113
Seveda je za malarijo umrl nekdo ki je bil slučajno v afriki, pa najbrž tudi star 80+ let in odličnega zdravja. Tako da sistemski ukrep je da se spet uvede DDT in uporabi airtraktorje ki smo jih na srečo kupil, da tole posipajo čez državo (temu so primarno namenjena ta letala).