Help, E71 se ne prizge vec

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Zdaj sem poslal mail na teleray pa sem opisal problem (moj) pa da vidim kaj mi bodo odgovorili.....ker za N70 so mi odgovarjali za vse probleme....no na koncu malu pred pootek garancije sem jo dal na servis.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Kaj vam naj rečem ovi.com. Se spomnite ko sem junija tukaj spraševal kako in kaj sybian. Vsi pametni ko drek da se to ne more zrušit, nikomur nikoli ni še nič crknilo, zaštekalo. Prva stvar kaj je bila ko sem nabavil Nokio da se sem pozanimal kako delat backupe. In res ta OVI je bomba. Vsak dan preden grem počivat sinhroniziram telefon preko WiFija gor na OVI. Gori imam imenik, beležke, opomnike... Skratka vse pomembne podatke! Tako da kdor še tega nima si kr registrirajte račun.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Telefon dobil danes nazaj iz Teleraya, baje so menjali neki sredinsko ploščo, skratka stvar dela.

Podatki bi mi načeloma ostali,če nebi en genij mi postavil telefona v prvotno stanje, čeprav sem jih prosil če se le da, da mi nebi zgubili podatkov.
Pa pri prevzemu vprašam ali so podatki ostali "ja seveda, saj nismo nič delali z sw" ... pridem v avto in seveda telefon "nov" .

Na sreco sem imel 1 mesec star backup, par podatkov pa vseeno manjka, žal.

Yurex

Pripravnik
20. apr 2009
148
0
16
Maribor
Tudi moja e71, prepogosta "zašteka" in se sama naredi restart. Kljub temu, da pazim da ni minimiranih nobenih aplikacij. Med pogovorjem prekine in se resetira...Dostikrat nisem dosegljiv, kljub polnemu signalu, prejmem zgolj SMS o zgrešenem klicu. Nimam naloženih aplikacij, katere bi lahko škodovale telefonu. Bila je na servisu pravijo, da je vse ok. Ampak žal ni. Koliko sem imel pred pol leta navdušenja, sem zdaj rahlo razočaran. Če ne druga bom spet preklopil na nov telefon

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Bom kar tle vprašal...

A lahko z E71 naložim karto na telefon in uporabljam GPS zastonj (torej brez dostopa do omrežja). Odhajam namreč v tujino za dalj časa in bi rad imel tako:)
Hvala za odgoovr!

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.058
414
83
Greš v Clock(Ura) in nato desno
smile-1.gif