Help, E71 se ne prizge vec

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Je že imel kdo izkušnjo, da mu je telefon zaštekal (medtem ko je nekdo klical me,se nobena tipka ni odzvala) , sem odstranil baterijo in nazaj jo dal, od tega trenutka dalje se mi le LCD prižge ( črn) in cez nekaj casa ugasne.

Nobene zahteve po pin kodi ne nič.

Pred tem se mi je to tudi že kdaj zgodilo da je zmrznu,ampak se je vedno prižgal nazaj.

HEEEEEEEEEEEEEELP, jaz nujno rabim TA telefon.

Nazadnje urejeno:

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.058
414
83
Vzemi ven sim, baterijo in spominsko kartico. Vstavi baterijo ter sim in prižgi brez kartice. Bi skoraj moglo delat.

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
No, ne deluje.

Zakaj nimajo te telefoni reset tipke kot pc
frown-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Kaj pa ce bi pustil prizganega in pustil, da se sprazni baterija? Sicer pa servis, ampak se mi zdi, da bodo podatki sli papa. Zdej je pa skrajni cajt, da nabavis jabolko.
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni se 1x mesečno zgodi, da se nič ne odziva, ko me nekdo pokliče (hvalabogu vsaj zvonit neha), ampak se čez par sek. sam resetira.

Sumim sicer spominsko kartico, ker imam melodije tam in velikokrat kartica sploh ni dosegljiva preko nadzornika datotek, preko galerije pa itak ne vem če sem lahko kdaj dostopal do slik
tongue-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
fw sem updejtu pred kaksnim mesecem, do danes je delalo vse OK.

Kako nej ga updejtam brez da prižgem telefon
confused-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Hudiča da se je prav to meni zgodilo 2 dni nazaj. Sem mel klic in je telefon totalka zablokiral. Ekran je zmrznil, OFF gumb ni prijel, moral sem odstranit baterijo. Meni se je hvala bogi po vstavitvi baterije ter ponovnem zagonu uspešno zagnal. Hja to je to, SYBIAN power. Moj prvi aparat na Symbian in najbrž bo tudi zadnji ko mi ta odsluži. Vseeno je še zadeva premalo odzivna!

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Meni občasno zašteka in po 5-10 sekundah spet vse dela. Kot da bi malo "zašrotala", če se v računalniškem žargonu izrazim. Da bi prav zmrznila se mi še ni zgodilo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ja to pa je tako ali tako stalna praksa da za 5-10 sekundic štekne, potem pa se zopet "vzpostavi". Zdi se mi da je tej Nokiji predvsem sila če hočeš nekaj na hitro naredit. Npr. sprožiš klic in vidiš da si se zmotil in takoj za tem prekineš... Zgleda da je "folga". Hvala bogu da ima E72 močnejši procesor, če bo le kaj koristil!

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
ej...samo meni tudi zadnje čase kar zmrzne preden se hočem oglasit.

zdaj pa mi se pojavlja še ena čudna zadeva...namreč ,ko dobim sms mi ne napiše imana ampak samo cifro....in to ne glede kdo iz imenika mi pošlje sms.....če me pa kdo kliče potem pa napiše ime pa še sliko pokaže če je.

a se lahko ne updejta z novim ampak se istega postavi še enkrat?

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Meni se 1x mesečno zgodi, da se nič ne odziva, ko me nekdo pokliče (hvalabogu vsaj zvonit neha), ampak se čez par sek. sam resetira.

Sumim sicer spominsko kartico, ker imam melodije tam in velikokrat kartica sploh ni dosegljiva preko nadzornika datotek, preko galerije pa itak ne vem če sem lahko kdaj dostopal do slik
tongue-1.gif

em pri sebi ugotovil da spominska kartica prek nadzornika datotek ni dosegljiva če imaš na njen namešlen kakšen program ki teče v ozadju (Pri meni je to recimo Qreader, ki mi vedno teče v ozadju). Takoj ko se program ugasne je spomisnka dostopna.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Možno, da mi res preko kartice laufa kaj, se ne spomnim več kam sem nameščal programe. Zanimivo, da kamera slike normalno shranjuje na kartico, samo pogledat jih ne morem (razen preko USB).

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Kaj pa hard reset? Na nokia.com svetujejo takole... Pri ugasnjenem telefonu skupaj pritisni tipke *, 3 in zeleno tipko za klic, nato za eno sekundo pritisni tipko za vklop (prejšnje tipke še vedno drži), počakaj do melodije ki jo sicer slišiš ob vklopu... Sam še nisem probal, naj pa bi v nekaterih primerih delovalo.

Hard reset - depress these three keys simultaneously - *, 3, green- and then power on phone whilst keeping those same three keys depressed until you hear start-up tone.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Poskusil ravnokar,žal neuspešno.

Upam samo da bodo na Telerayu mi jo uspeli hitro popraviti,ker gor imam malo morje opomnikov,belezk,etc...in res nebi rad vsega zgubil, sicer en backup imam,ampak je ravno mesec dni star
frown-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Kateri FW pa si imel gor.......jaz imam predzadnjega....pa me telefon zeza........evo....včeraj zvečer sem naredil kopijo podatkov spominske kartice...in bekup.

Nekako se bojim da se bo tudi meni kaj takega zgodilo.

Kaj pa une kratice ki so *7???# neka cifra je za resetirat gsm...samo ne vem katere številke so....pa celo dve obstajajo...ana menda za lažji in ena za močnejši reset...ma ostaneš pa brez vsega.

A lahko priklopiš gsm na pc....ga prižgeš in poskusiš pobrat podatke kao da je priklopljen kao izmenljivi disk ??

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ne da se ga priklopit nikamor oziroma nič ne zazna.

verzijo sem imel "300" nekaj se mi zdi, nisem sure, pred enim mesecem sem updejtal.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pa nevem simobilu ali mobitelu ti lahko rešijo kaj podatkov al ne?

Ker kolikor jaz vem...ko ga daš na telerey ti grejo vsi podatki k vragu.To so moje izkušnje.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Tega se na žalost zavedam, ker menim da bo rešitev ki jo bodo naredili, direktna obrnovitev fwja in s tem zagotova izguba podatkov.