Helly Hnasen and others

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ne razumeš, za denar, ki ga pustim na Spyder znamki, bi si lahko kupil tudi Kjus, Goldwin, Moncler, Colmar, Halti itd. Meni je všeč tisti pajkec in mi dol visi kaj si mislijo ostali.

Običajno se šminkira v očeh tistih, ki nimajo zgoraj navedenih znamk. Spyder nosim kot vsako drugo znamko.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ne jemlji vsega osebno.

Vse mi je jasno, pač si fan spyder znamke in to je to. Sej ma vsak svoj naj brand....

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik X3m pravi:

Pa še Altitude bi blo tukaj za omenit ...

Govora je o jaknah za jurja in pol (oziroma o tem ali na smučišču biti smučar ali špilat cigota). Altitude maš za 250 eur komplet.

A dej no, a res? Morda je res "govora" o teh jaknah, ampak avtor ni nikjer napisal, da "bi rad kupil jakno za jurja in pol", ampak da ni preveč na tekočem z zadevami in ne ve, kaj je trenutno IN.
IN je pa trenutno npr. Kjus, Spyder je že rahlo OUT. Altitude je pa omenjen kot opcija za precej malo denarja ... in kot uporabno oblačilo. In ko smo že pri tem: z Davidoffom se strinjam nekje na pol. Prav ima, da vsakdo kupi, kar si želi in da če imaš denar, si lahko kupiš tudi "zlato" jakno. Ne strinjam pa se v tem, da ta oblačila ne služijo za "frajarjenje". Sploh, če v gostilni opaziš poplavo Spyderc, ki jih nosijo tipi, ki smuč niso vidli drugje, kot po TV. Pa čeprav je Spyder (vsaj ta serija, ki se "nosi" med folkom) namensko oblačilo ... Če maš pa Aston Martina pa valjda ne boš obleku Ice Peak jakne, to je pa pomoje jasno vsem. Ampak tud Aston Martina zgoraj omenjena večina pozna samo s slik (tko, kot jaz).
Da si IN, moraš poleg znamk (oblačil, avtov ipd.) imet še nekaj več. Osebnost, fantje, osebnost
evil.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Jaz priznam, da mi je tisti pajek zelo všeč, posledično imam, skoraj vse od Spyderja (bunda, hlače, rokavice, spodnje perilo, puli itd.) in mi kratko malo dol visi kaj nosi zemo v Ljubljani. Zemoti ne smučajo, vsaj ne tisti, ki nosijo ponaredke.

Točno tako.

Ne vem, če sem na (resnem) smučišču že videl ponaredek Spyderja. Ljudje to kupujejo, ker je dobra firma in/ali jim je všeč dizajn. S temi ponaredki smo verjetno obremenjeni itak samo do jugo-vzhodne meje Alp, višje teh problemov pomojem nimajo.
smile-1.gif

Sicer @OP: z nobeno priznano firmo ne moreš zgrešiti, o bundah za 1000+ EUR pa lahko mirne duše začneš razmišljati šele takrat, ko boš na snegu poklicno in boš s kakšnim fotoaparatom v roki moral zmrzovati v Schladmingu pri -20. Jaz sem letos smučal do -15 samo UnderArmour Coldgearom in Toperjevo bundo, ki je imela MPC okrog 300 EUR. Če ti je apreski približno toliko pomemben kot našemu malcomu, se pa seveda ne smeš omejevati s slovenskimi znamkami, ker jih v tujini pač več ali manj ne poznajo...
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
@Mx
Ali se mi zdi ali si ti postal štajerski metroseksualec?
Fancy cotike, da te drugi občudujejo, pa ena huda bemfa... Pa seveda črni špegli.

Kot prvo bordam, tak da že tu padem ven iz hohštaplarije, ker borderi smo tak podrasa na smučišču.
Moj komplet pa stane 200e, tako da tu se med hohštaplerje kvalificiram kje v albaniji, pri avstrjicih sem prej
kmet kak sn gor oblečen, pa jakna stara že par let, tak da daleč od šminke, ker ni dnara. BMWja pa si žal svojega
nemorem privoščit, mogoče kdaj na stara leta.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne razumeš, za denar, ki ga pustim na Spyder znamki, bi si lahko kupil tudi Kjus, Goldwin, Moncler, Colmar, Halti itd. Meni je všeč tisti pajkec in mi dol visi kaj si mislijo ostali.

Običajno se šminkira v očeh tistih, ki nimajo zgoraj navedenih znamk. Spyder nosim kot vsako drugo znamko.

Pajek prednjači pred drugimi zaradi debeline, ker je jakna debela 1,5cm, spodaj maš smučarski tanki puli, pod njim pa spodnjo majico,
pa ti je vroče ko skijaš, kak je temperatura nad 5 stopinj, oblečeno pa komaj čutiš da imaš kaj.

Danes sem vozil kar v windstoperju, kratka majica, tanek puli, -10 na 1650 pa me ni zeblo.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
@Mx
Ali se mi zdi ali si ti postal štajerski metroseksualec?
Fancy cotike, da te drugi občudujejo, pa ena huda bemfa... Pa seveda črni špegli.

Kot prvo bordam, tak da že tu padem ven iz hohštaplarije, ker borderi smo tak podrasa na smučišču.
Moj komplet pa stane 200e, tako da tu se med hohštaplerje kvalificiram kje v albaniji, pri avstrjicih sem prej
kmet kak sn gor oblečen, pa jakna stara že par let, tak da daleč od šminke, ker ni dnara. BMWja pa si žal svojega
nemorem privoščit, mogoče kdaj na stara leta.

Sej tebe nimajo za hohštaplerja, ker bi bodisi smučal ali izgledal tako kot izgledaš. Pač pa zato, ker si hohštapler
evil.gif

Ti si genuine hohštapler
cheer.gif

Zdaj pa mene zanima: kaj je s tem narobe? Nič, če mene vprašaš. B strong, B wrong. BTK
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Meni je Bogner prav kičasto grd. Sploh ne deluje športno, ampak hohštaplersko, kar neke mucke na ovratnikih in krom barve.

Dober mi je Phenihx, tudi Vist in Goldwinn

Bogner je tak kot neki armani v snežnem vremenu, ga nebi oblekel pa če ga đabe dobim, ker to furajo 50+ dediji.
Tiste mucke pa so tak razred zase, pol pa še ma kaka 45+ mamca špegle z swarowskimi kamni, pa sem tak zaključil da bi
dalje debatiral o teh znamkah, kok sem pa opazil, pa najbolj kičasto 1,5k€ obleko furajo taki ki se niti peljat ne znajo,
a skije tekmovalne za 1ke. Komu kurcu na čast nevem.

In zarad te šminkerije sploh nevem če bom kdaj šaltal na smuči, mi freeride cheap skejter look na bordu bolj sede,
cela oprema od glave do borda me stane tolko kot njega samo hlače.

Piniks je hud, samo drag ko [censored], švedi in norvežani to radi nosijo.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik X3m pravi:
Da si IN, moraš poleg znamk (oblačil, avtov ipd.) imet še nekaj več. Osebnost, fantje, osebnost
evil.gif

Jaz bi rekel, da znamke precej prikrijejo osebnost. Razen, če govorimo o negativnih lastnostih osebnosti, kot so ošabnost, vzvišenost,...Tu pa znamke pomagajo, ja.
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Bogner je tak kot neki armani v snežnem vremenu,

Imaš tudi Armani za na smučke, to so šele cene, v Val Gardeni visi v vsaki drugi vitrini.

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Piniks je hud, švedi in norvežani to radi nosijo.

Pa Notranjc
wink-1.gif

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
KSZ

Kakšnih 10 let nazaj sem kupil Dubinov kombinezon,vendar sem bolj malo (nič) smučal.

Letos pa bom verjetno malo skijal. Kam me poznavalci uvrščate, sem in?
hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
"Poznavalci" te bodo uvrstili na prašno podstrešje ali v klet med krompir
hysterical-1.gif

Ostalim se pa gladko jebe. Glavno da te ne zebe
grin1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
KSZ

Kakšnih 10 let nazaj sem kupil Dubinov kombinezon,vendar sem bolj malo (nič) smučal.

Letos pa bom verjetno malo skijal. Kam me poznavalci uvrščate, sem in?
hysterical-1.gif

A je smukaški kombinezjon? Hočem rečt, ima fršlus tudi zadaj?
hysterical-1.gif