Helly Hnasen and others

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Ni zdej namen preferirat določeno znamko, mi je pač všeč, iščem pa kje je največja izbira smučarskih jaken v slo, lj konec. Zbiram tudi protiponudbe drugih proizvajalcev, kaj je kej dobrga na trgu, nism tolko na tekočem
smile-1.gif
))

Lp.A

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
HH ni več "in" že par zim. Zdaj pravi dedi vozijo v bognercah, spider je še vedno in, Lasse Kjus je tut totalni hamer,
ko pridejo švedi pa nizozemci dol pogledat, furajo samo Lasse Kjus, đaketi po jurja pa pol, ne e-zalivu jih dobiš
tut ceneje, top jakno pelješ za 900 evrakov.
Mammut pozicjonira tudi dokaj visoko, na to so norvežani čist f00kjeni, samo praslone nosijo.
Peak Performence, Dainese je tut med top markami, čeprav se tu malo bojim da izkoriščajo slavo iz motorističnega
sveta, za čelado sem dal sedemindvajset miljonov evrov, pa jo je na testu posekala za 40% cenejša helma, zdaj kako
je z jaknami nevem, cene teh znamk kaj sem ti govoril štartajo na e-zalivu pri cca 450evrakov, pa se peljejo gor do jurja,
tako da v trgovini računaj da boš za pravo jakno collal jurja. Sam ti svetujem da čekiraš za mammutom, ni poceni, ni pa
fukjeno drag tako Kjus al pa bognerca, dela pa glihtak popolnoma solidno, recimo da je to nek WV Passat med jaknami,
skratka svoje cene vreden, Kjus je že malo pozrečina, pijem kafe ob gondoli, gledam na parkirišče, pa to kaj dedi
stopajo ven s panamer in podobnega so vsi ta zavit K na levi prsi našit, pa na kapi seveda.

Spajder na severu sicer ne tolko, v SLO pa še sigurno, še vedno boleha za tistimi arizona falšaki, imam komplet od pajka,
pa jakne za prosti čas ne navlečem gor, ker te folk instant oceni da maš turčino gor.

HH pa so še vedno dobre jakne, ampak če iščeš kaj za dušo, kaj boš res z užitkom nosil, pol glej za Bognerco, Kjusko al
pa Mamutko, stem da v trgovini si jo probaj na internetu pa naroči, ker marže majo f00kjene, te 1500 spečejo za jakno
kdaj češ. Glede na letošnjo zimo pri vas, pa jo kupi poleti. Kok je pa aperši letos in, pa tak boljše da nimaš hude jakne,
ker jo maš zalito s pirom, kuhanim vinom, viljamovko, pa še kako borovničko dobiš za vrat.

LP

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
HH ni več "in" že par zim. Zdaj pravi dedi vozijo v bognercah, spider je še vedno in, Lasse Kjus je tut totalni hamer,
ko pridejo švedi pa nizozemci dol pogledat, furajo samo Lasse Kjus, đaketi po jurja pa pol, ne e-zalivu jih dobiš
tut ceneje, top jakno pelješ za 900 evrakov.
Mammut pozicjonira tudi dokaj visoko, na to so norvežani čist f00kjeni, samo praslone nosijo.
Peak Performence, Dainese je tut med top markami, čeprav se tu malo bojim da izkoriščajo slavo iz motorističnega
sveta, za čelado sem dal sedemindvajset miljonov evrov, pa jo je na testu posekala za 40% cenejša helma, zdaj kako
je z jaknami nevem, cene teh znamk kaj sem ti govoril štartajo na e-zalivu pri cca 450evrakov, pa se peljejo gor do jurja,
tako da v trgovini računaj da boš za pravo jakno collal jurja. Sam ti svetujem da čekiraš za mammutom, ni poceni, ni pa
fukjeno drag tako Kjus al pa bognerca, dela pa glihtak popolnoma solidno, recimo da je to nek WV Passat med jaknami,
skratka svoje cene vreden, Kjus je že malo pozrečina, pijem kafe ob gondoli, gledam na parkirišče, pa to kaj dedi
stopajo ven s panamer in podobnega so vsi ta zavit K na levi prsi našit, pa na kapi seveda.

Spajder na severu sicer ne tolko, v SLO pa še sigurno, še vedno boleha za tistimi arizona falšaki, imam komplet od pajka,
pa jakne za prosti čas ne navlečem gor, ker te folk instant oceni da maš turčino gor.

HH pa so še vedno dobre jakne, ampak če iščeš kaj za dušo, kaj boš res z užitkom nosil, pol glej za Bognerco, Kjusko al
pa Mamutko, stem da v trgovini si jo probaj na internetu pa naroči, ker marže majo f00kjene, te 1500 spečejo za jakno
kdaj češ. Glede na letošnjo zimo pri vas, pa jo kupi poleti. Kok je pa aperši letos in, pa tak boljše da nimaš hude jakne,
ker jo maš zalito s pirom, kuhanim vinom, viljamovko, pa še kako borovničko dobiš za vrat.

LP
confused-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Meni je Bogner prav kičasto grd. Sploh ne deluje športno, ampak hohštaplersko, kar neke mucke na ovratnikih in krom barve.

Dober mi je Phenihx, tudi Vist in Goldwinn

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
KSZ

Najprej se odločite: rabite oblačilo za smučat al za frajarit?

Kjus je sicer OK, tudi IN, ampak naj me nek "strokovnjak" prepriča, v čem je boljša od Hansena?

Pa še Altitude bi blo tukaj za omenit ...

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Eni niste diht, majkemi... Jurja pa pol za jakno?
Za jurja grem jaz po McKinley jakno v Intersport (ali pa po Icepeak sa je vseeno), ki me pride pod 100€, za razliko pa familijo januarja peljem na beli teden v Fancijo.
Pa mi dol visi kaj ima oni hohštapler s Panamero gor navlečeno, dvomim da se bo imel kaj boljše. Jaz bom lepo užival v smučariji, on pa bo 99,5% časa čekiral če so vsi videli kaj ima parkirano pa oblečeno.

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa en mod naj prestavi v šport rekreacija forum.
Prej v kak forum Moda in šminka.

Jaz imam tehnični windstopper in tehnično goretex jakno, res, da nima muck okoli kapuce, ampak oboje je stalo 500 € (kot pol spyder jakne), pa je vseeno enako, verjetno pa bolj toplo, pa še uporabiš lahko za kaj drugega kot smučanje.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Za jurja grem jaz po McKinley jakno v Intersport (ali pa po Icepeak sa je vseeno), ki me pride pod 100€, za razliko pa familijo januarja peljem na beli teden v Fancijo.
Pa mi dol visi kaj ima oni hohštapler s Panamero gor navlečeno, dvomim da se bo imel kaj boljše. Jaz bom lepo užival v smučariji, on pa bo 99,5% časa čekiral če so vsi videli kaj ima parkirano pa oblečeno.
467716-post_slo.gif

Evo, za to ti pa dam 5*...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
@Mx
Ali se mi zdi ali si ti postal štajerski metroseksualec?
Fancy cotike, da te drugi občudujejo, pa ena huda bemfa... Pa seveda črni špegli.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Meni se ne zdi nič narobe, če si nekdo najame kredit za jakno
evil.gif

Aja! Spyder je out odkar se ta znamka nosi po ljubljanskih kafiæih in diskotekaMA.
grin1.gif
.
Jaz ponavadi kupujem v kakih majhnih skate/surf/snow trgovinah v IT in tam vedno najdem kaj kvalitetnega, kar mi je všeč.
Arctery'x roba je kvalitetna in dobro nagruntana za svoj namen in če zadevo potrebuješ niti ni tako zelo draga. Je pa 100% predrago za nastopat na urejenih smučiščih
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
tvoje želje boš zihr izpolnil v trgovini pro-shop v lj za bežigradom (firma eurosport trade) in impulz na rudniku. Iz teh dveh trgovin grem vedno slabe volje, ker vidim, kakšne cene so tam. Se pa splača it na razprodaje tja, ker ne umaknejo ta boljših artiklov in tud popusti so kar konkretni, tko da je cena nekako prebavljiva.

Glede kvalitete je pa tko - pol cene je ime.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Aja! Spyder je out odkar se ta znamka nosi po ljubljanskih kafiæih in diskotekaMA.
grin1.gif
Sicer pa meni te smučarske bunde niso bile nikoli všeč

Spyder so v sloveniji s.fukali tajužni, ker imajo vsi te spyder bunde iz bosne. In tako se človeku zdi neumno dat 400€ za bundo, če jo ima pa vsak ta tretji v sosednjem blokovskem naselju. Pomoje se spyderju to prov pozna pri prodaji.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Citat:
Uporabnik X3m pravi:

Pa še Altitude bi blo tukaj za omenit ...

Govora je o jaknah za jurja in pol (oziroma o tem ali na smučišču biti smučar ali špilat cigota). Altitude maš za 250 eur komplet.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:

Največji problem je v tem, da nas večina ne razumem kako je imeti veliko denarja. Prideš v dobro trgovino, kjer stane dobra jakna in hlače, recimo 3000 evrov. Mesečni prihodki pa znašajo recimo 50.000 evrov ali več.

S takimi prihodki te boli k... koliko stane jakna. Še manj te pa zanima kaj drugi nosijo. V glavi povprečnega Slovenca to pač ne gre, ker skupaj naklamfa 1000 evrov in mu je jakna za 400 evrov že konkreten zalogaj.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
grin1.gif
Sicer pa meni te smučarske bunde niso bile nikoli všeč

Spyder so v sloveniji s.fukali tajužni, ker imajo vsi te spyder bunde iz bosne. In tako se človeku zdi neumno dat 400€ za bundo, če jo ima pa vsak ta tretji v sosednjem blokovskem naselju. Pomoje se spyderju to prov pozna pri prodaji.

Zakaj se s tem obremenjuješ? Jaz imam tudi Spyder jakno ter hlače za nekaj deset ponaredkov iz Arizone pa se ne obremenjujem s tem. Očitno kupujete primarno image, šele potem kvaliteto. Jaz priznam, da mi je tisti pajek zelo všeč, posledično imam, skoraj vse od Spyderja (bunda, hlače, rokavice, spodnje perilo, puli itd.) in mi kratko malo dol visi kaj nosi zemo v Ljubljani. Zemoti ne smučajo, vsaj ne tisti, ki nosijo ponaredke.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hehe... najprej rečeš, da mi kupujemo primarno image, potem pa praviš, ti je pajek zelo všeč in zato kupuješ tud ostalo robo od njih...

Vglavnem, men spyder itak ni všeč, pravzaprav mi nobena taka firma ni všeč, katero si folk kupuje da šminkira. In če smo odkriti, tud tisti na smučišču šminkirajo s spyderjem...