Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Se strinjam....isto ko se Ljubljančan preseli na kmete potem pa teži da je potrebno kmetijo zapret
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ej isto sem sam imel v mislih. Ko je treba pacienta peljati je kriv dež, veter, megla, pretemno je... ko jim pa za smučarijo plačajo dežurstvo (keš na roke) pa ni problem leteti v megli pa dežju... mamicu jim ! Me zanima če bi bilo treba njihovga otroka peljat če bi zavrnili vožnjo ?!?!
Samo je pa itak helikopter brezvezen, 15min rabi da vzleti, taveliki pa celo 30 min, v tem času ga z reševalnim vozilom pripelješ čez pol slovenije
Glavno da imajo falcona
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Se strinjam....isto ko se Ljubljančan preseli na kmete potem pa teži da je potrebno kmetijo zapret
A si gledal nedeljsko oko? Kaki [censored].
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ej isto sem sam imel v mislih. Ko je treba pacienta peljati je kriv dež, veter, megla, pretemno je... ko jim pa za smučarijo plačajo dežurstvo (keš na roke) pa ni problem leteti v megli pa dežju... mamicu jim ! Me zanima če bi bilo treba njihovga otroka peljat če bi zavrnili vožnjo ?!?!
Samo je pa itak helikopter brezvezen, 15min rabi da vzleti, taveliki pa celo 30 min, v tem času ga z reševalnim vozilom pripelješ čez pol slovenije
Glavno da imajo falcona
verjetno ja...zato ga uporabljajo, ko je treba iz prometnih nesreč koga odpeljat. sej je rešilec hitrejši, sam pokuri prevec bencina. In mislim, da tako obtoževanje "nočejo peljat" ni na mestu, saj tile piloti so ravno tako ljudje, nekateri še reševalci, in verjemi, da bi vse naredili, da bi prepeljali bolnika, če je res nujno.
Kolikokrat v gorah res tvegajo življenja? pa ko bi lahko skor vedno rekl da ne morejo it, ker je megla, veter, itn. pa se vedno zelo potrudijo.
Mislim da, če zavrnejo prevoz, je to zelo uporavičeno.
Res pa je, da bi lahko falcona prodali, pa kupili en profesionalni helikopter za reševanje. bo veliko več v uporabi.
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Ali pa na Kras, kjer si okrog bajte postavi 2m visok kamnit zid in se potem čudi, zakaj ga domačini ne marajo
Sicer pa v tem primeru možakar lepo predlaga alternativno rešitev. Par 100m stran naj se prestavi ta heliodrom, pa bo. Ampak v Slovenistanu, bananarepubliki, bi verjetno za vsa dovoljenja za prestavitev rabil ene 5 let.
za prevoz vojakov ; vsaj tako je nakup zagovarjal Drnovšek in še nekdo iz takratne gardeCitat:
Uporabnik doctorz pravi:
Glavno da imajo falcona
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Ali pa na Kras, kjer si okrog bajte postavi 2m visok kamnit zid in se potem čudi, zakaj ga domačini ne marajo
Sicer pa v tem primeru možakar lepo predlaga alternativno rešitev. Par 100m stran naj se prestavi ta heliodrom, pa bo. Ampak v Slovenistanu, bananarepubliki, bi verjetno za vsa dovoljenja za prestavitev rabil ene 5 let.
Citat:
Uporabnik Isaac pravi:
ksz..
Ma ful so tečni. Pol pa sem zvečer na čiku na balkonu in se mi helikopter mimo prpele da mu vidim direkt v kabino.
Pol pa mej mir v bloku v najvišjem nadstropju.
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Citat:
Uporabnik Isaac pravi:
ksz..
Ma ful so tečni. Pol pa sem zvečer na čiku na balkonu in se mi helikopter mimo prpele da mu vidim direkt v kabino.
Pol pa mej mir v bloku v najvišjem nadstropju.
Zakaj pa si kupil tam stanovanje? A so te prisilili?
Citat:
Uporabnik shift pravi:
mah sramota je že tod a imamo samo en helikopter.po pravilih bi mogli met 3 pa še to reševalne ne pa policijske ali vojaške prirejene za reševanje.kot je nekdo že omenil smo imeli dober helikopter in opremo le ekipa je bila bolj tako tako pa so jih pač skenslali zaradi pritiska javnosti.btw kaj je sedaj z rešvealcem motoristom v ljubljani a so ga tudi že skenslali