Helikopter Kamnik

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Car ne skači, ne govorim na pamet ker točno vem kje je ruta preletov vojaških letal in helikopterjev, vojašnica je na obrobju mesta letališče sicer civilno pa je v Rakičanu odaljeno približno 3 km iz M S in se zadnje čase uporablja tudi za vojaške namene sicer priložnostno vendar se uporablja. tako nisko sredi mesta povprek in tudi druge smeri se v preteklostini so uporabljale todogajanje z niskimi preleti zadnje čase.če me moti ?? da ker poteka nad mestom , sicer pa se na bližnjem letališču pridom uporablja sobota in tudi nedelja za druge aktivnosti športnega letalstva in treningi Podlunška, v preteklosti se je točno vedelo kako in kaj , sedaj pa se to ne spoštuje in to nas moti !!ne samo mene tudi druge prebivalce.Torej premisli kaj pišeš ker situacije v danem primeru ne poznaš.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.989
6.215
113
blizu močvirne prestolnice
Car ima tokrat prav. Matr isti ste kot Postojnčani. Ko je jugo vojska ropotala ste bili tiho, ko danes slovenska vojska ropota zahtevate keš.. Pri nas vsak dan letijo potniška letala, saj glih nad nami obračajo ko pristajajo, potem helikopterji tako vojaški kot policijski..ko je bila še bivša država, so prav tako z galebi, migi letali, danes s pilatusi, ja in mal pomahaš in to je to.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Eno je živeti s tem hrupom od pamtveka drugo pa je vsiljen hrup ki ga nismo ali nisem navajem, upam da razumeš, tudi nad našim mestom je križišče za potniška letala namenjena v Avstrijo, Italijo In slovenijo, preletavajo nas potniška letala iz bivše juge in vse kar leti proti Avstriji, vendarse to dogaja v višini kjer ga slišiš ni pa hrupno in to je razlika.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
In koliko € boš(boste) zahteval-i, da te-vas preleti ne bodo več motili tistih nekaj dni na leto?
priden.gif

matej_

Guru
25. okt 2007
2.152
672
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Eno je živeti s tem hrupom od pamtveka drugo pa je vsiljen hrup ki ga nismo ali nisem navajem, upam da razumeš, tudi nad našim mestom je križišče za potniška letala namenjena v Avstrijo, Italijo In slovenijo, preletavajo nas potniška letala iz bivše juge in vse kar leti proti Avstriji, vendarse to dogaja v višini kjer ga slišiš ni pa hrupno in to je razlika.

sam to ti povem.
nimaš pojma o pojmu.
kako križišče, napovedano je blo preletavanje, to storijo vsaj enkrat na leto, če ne dvakrat.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Eno je živeti s tem hrupom od pamtveka drugo pa je vsiljen hrup ki ga nismo ali nisem navajem,

Videl zadnjič na AC pred Mariborom......nizek prelet PC-9M.....meni je bilo to zabavno....popestritev dneva
zmaga.gif

Upam da ko nas bodo migranti pregazili se boš tud tako kurČil z vilami v rokah......da ne boš taka peeČkhica kot sedaj...malo po forumih...
zmaga.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Glej nisem te zmerjal z pičkotino niti koga drugega, tako da prosim malo spoštovanja, če ga imaš!!
Sicer pa sem iznesel svoj vidik teh preletov pilatusov ne povezujem jih z migranti ker enostavno me to ne gane, prej bi se moral zganiti kdo drug ,

Lp.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
To kar navajaš me ne moti, motijo me nizki preleti preko mesta ki so brez vsake veze, se tebi zdi to smiselno? Kurčeva pilatosa in strah ??Sem doživel že marsikaj drugega da ne naštevam še kaj.