Helikopter Kamnik

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Kdo ve zakaj letajo toliko tu okoli že par dni
confused-1.gif

pomarancapomaranca

Pripravnik
11. avg 2015
46
0
6
okolica komende, lahovc tudi, mene so med tekom na polju blizu ribnika lahkovce identificirali. 3x obrozili nato spustili cca 50m nad tlemi nad mano in nato odleteli naprej. pa tudi pilatusi so zelo dejavni od petka naprej... a je to retoricno vprasanje?

vojna pac.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Kaj niso zadnjič v Kamniški Qlandiji hoteli odnesti bankomat?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kar. Pred bajto pa brane nastavi, naokoli preobrnjene.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
za bankomat ne vem. ampak da bi zarad tega na vsako uro letal, mi je malo čudno. če pa zarad tega bankomata, pol pa jim svaka čast
stupid-1.gif

Clancy

Majstr
20. avg 2007
835
400
63
Ne vem, kako je v drugih koncih Slovenije, ampak Prekmurje že cel teden, vsaj dvakrat dnevno, zelo nizko in hitro preletavajo pilatusi. Višina preletov bi rekel da je okrog 50 metrov. Mislim, da se nisem dosti zmotil.

Ne razumem pa, v čem je poanta tako nizkih in hitrih preletov. Pregled ozemlja po moje pri tako nizki višini in tako veliki hitrosti ni mogoč.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
poslali jih bodo v sirijo streljat naftne konvoje pa vadijo nizke prelete in izogibanje radarjem.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Pilatusi striktno preletavajo mesto in to že nekaj dni, kar je najbolj moteče je to da gre njihov let zelo nizko in pomeni dejansko zastraševanje oz vznemirjanje, imam že dvaposnetka kjer je let izvršen ispod 100 m nad hišami, če se bo to nadaljevalo bo to povod za prijavo, Me briga njihov namen preletov , to meji že na vojno ....

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
KAj pa potem iščejo nad mestom Murska Sobota če to ni njihova smer??

SMER 1
Letališče Cerklje ob Krki–Presečno–Apače–Odranci–Križevci–Radenci–Slovenska Bistrica–Letališče Cerklje ob Krki.

saj razumem da so Odranci od našega mesta oddaljeni kar precej km in to ni njihova ruta.!

Clancy

Majstr
20. avg 2007
835
400
63
Čakaj malo, saj ne gre za hrup. Eno je ko ti vsakodnevno nad glavo preletajo potniška letala in veš za kaj se gre, drugo pa ko ti v teh napetih razmerah kar naenkrat tako nizko preletajo vojaška letala. Dobro, sedaj vemo, da imajo vojaške vaje, ampak bi pa lahko malo bolj obvestili javnost.

Je pa tudi res, da se ravno sedaj spravijo urit pilote za nizke prelete
stupid-1.gif
Saj so imeli spomladi skupne vojaške vaje in bi to lahko opravili že takrat.