"heksnšus"

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Najbolje skoæit k zdravniku. Bo napisal kak analgetik pa nekaj za mišico sprostit (recimo Spasmex), potem pa k fizioterapevtu (masaža zna stvari, vsaj pri meni, krepko poslabšat) ...

Em, Spasmex je za sprostitev in preprečevanje krčev GLADKEGA mišičevja
rolleyes-1.gif

Vem, sem jih dobil ob napadu ledvičkarjev
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
zgleda da me še premal boli, da bi šla do dohtarja
grin1.gif
)

čez dan bilo celo u redu, zjutri vzela naprosyn, zvečer pa spet obup. No pa smo vzel apaurin, malo gretja z infrardečimi žarki, pa pred spanjem še tableto voltaren. Voltareni so še na zalogi, tko da jih bom ene tri dni konzumirala. Če pa še do konca tedna ne bo kul, pol bo pa res treba h dohtarju
uf-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.251
113
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Najbolje skoæit k zdravniku. Bo napisal kak analgetik pa nekaj za mišico sprostit (recimo Spasmex), potem pa k fizioterapevtu (masaža zna stvari, vsaj pri meni, krepko poslabšat) ...

Em, Spasmex je za sprostitev in preprečevanje krčev GLADKEGA mišičevja
rolleyes-1.gif

Vem, sem jih dobil ob napadu ledvičkarjev
smile-1.gif

Meni ga je dal (oziroma rekel, naj ga ponucam, ker ve, da sem ex ledvičkar in da ga imam doma. Je pomagalo ...

xrix

Zelenc'
28. mar 2008
3
0
1
tako kot je nekdo ze omenil, masaza z grelnim gelom, drugace je pa tudi opcija

COMPEX elektrostimulator, ki ga lahko uporabljas za relaksacijo misic, regeneracijo misic, krepitev misic, protibolecinsko,...

ce koga zanima

COMPEX mi SPORT redna cena je 900 eur, lahko ga pa zrihtam za 590 EUR, nov, nerabljen 3 leta garancije, al pa cenejsi ENERGY za 320EUR isto NOV z garancijo

lep dan vsem

povojand@gmail.com

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Mene je tudi zategnl kaksne 5 dni nazaj za levo lopatico, pac vrat, cudno mi je paq sedaj po tolkem casu me pa vrat mineva in se je bolecina preselila v roko in me spona kot revma in je dost huda bolecina in mi malenkostno mrtvici roko/prste, je pa bolecina v notranjosti roke, nekak tudi pod pajsko cutim, se mi zdi kot da bi bilo z zivcem kaj narobe, sam ni mi janso kako da se je sedaj bolecina preselila v roko?

Nazadnje urejeno: