"heksnšus"

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
masiram z Naklofenom, boli že ene 10 dni, kaj lahko še naredim, da neha vse skupi? to je za znoret
cry12bpy.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ne vem, kako je išijas, vem da me boli in da se mi počas že meša od tega
frown-1.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Sem imel kar dolgo podobne težave (me je zategnilo čez vrat in rame in držalo nekje 2-5dni). Nazadnje, ko se mi je to zgodilo (3-4 leta nazaj), sem pač spremenil par zadev. Kupil sem si anatomski vzglavnih (Dollar), poleg tega pa tudi pazim kako ležim v postelji.
Ker sem veliko v avtu sem si omislil tudi Kosmodisk za v avto.
Od takrat praktično nimam več težav oz. se pojavljajo v zelo mili obliki.
Če te zagrabi, naj te pač nekdo močno zmasira po bolečem mestu, s Pernatonom.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Ah, mišice vratu dobro ogret in jih raztegnit... Brez bolečin ne bo šlo, zato si pomagaj z žavbami, ki si jih že omenila...

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Po toliko dneh ne bi blo slabo do svojega zdravnika iti, namreč to navadno po nekaj dnevih popusti...
Je pa že tudi mene ornk prijelo, tolk da v avtu nisem mogel recimo desno pogledat čez ramo za rikverc parkirat
crazy1.gif

Pa srečno
priden.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
kdo te masira?
kako te masira?
če misliš da je to OK potem pojdi k zdravniku.

dragi

tako, da mi zraven še vtira mažo

bom pa sedaj še probala s tigrovo mastjo (kaj se nisem že prej spomnila nanjo) če še to ne bo pomagal, bomo pa nove rešitve iskal.

nekdo je omenjal vzglavnik. imam anatomskega in ta heksenšus je sedaj drugi v življenju, tko da načeloma s tem nimam problemov, sem pa prav slišala kako mi je počilo v vratu, ko sem premaknila glavo
crazy1.gif

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
sam sem imel isti problem kakšnih 14 dni nazaj...pomagalo ni nič, tudi naklofen...
smešno je to, da sem vzel en tablet Nalgesin S, pa je v dveh urah minilo, prej sem pa 10 dni trpel kot žival, vratu tudi premaknit nisem mogel...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.251
113
Najbolje skoæit k zdravniku. Bo napisal kak analgetik pa nekaj za mišico sprostit (recimo Spasmex), potem pa k fizioterapevtu (masaža zna stvari, vsaj pri meni, krepko poslabšat) ...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
glede na to da ti je "počilo" v vratu in te še zmeraj boli se bi bil obisk pri profesionalnem mazaču - vraču več kot priporočljiv

razne žaube kot so voltaren, naklofen itd nimajo nekega resnega učinka, čerpav ne škodijo

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
10dni, ta je mal dolga, tak da bi jaz šel do dohtarja. To bi moglo popustit po 2-3dneh. Al si pa res KONKRETNO zaležala, ampak še vedno, 10dni. Čist preveč.

copka

Pripravnik
26. jan 2010
120
0
16
50
Maribor
Jaz sem imela ist problem. Me je par dni orng mantralo. Pol pa sem le stopila do zdravnika. Pa mi je dal neke močne tablete. Te sem pol jedla kar nekaj časa, da me je spustilo. Bolelo pa, ko sam hudič. Tako da, kar lepo do dohtarja stopi.
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Po toliko dneh ne bi blo slabo do svojega zdravnika iti, namreč to navadno po nekaj dnevih popusti...
Je pa že tudi mene ornk prijelo, tolk da v avtu nisem mogel recimo desno pogledat čez ramo za rikverc parkirat
crazy1.gif

Pa srečno
priden.gif

Ko je mene prijelo sem vozil do dohtarja tako, da sem dal sedež navpično oz. še skor naprej, ker nisem mogel glave držat pod naklonom na zicu. No tisto je moral res smešno zgledat. ko ena babica za volanom.

Boli pa ko svinja...mene je držalo kak teden, najbolj prva dva dneva, potem vedno manj. Sem pa dobil še tisti nek električni stimulator al kaj...