hdmi množilnik?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.455
346
83
34
Features:
Multifunctional on switching : intelligent or mechanical

Zgleda tudi sam, bomo videli.
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
$(KGrHqJ,!lwE9JVDGL29BPqfMO!F4Q~~60_12.JPG

Takega ima viška če rabiš, meni ne pride prav... Koštal me je 9 funtov, je pa problem, ker sem hotel združit pc in bluray, ampak ker je pc skozi prižgan mi vseskozi preklaplja nanj
smile-1.gif

pri teh moraš imeti naenkrat aktivno le eno napravo

Nazadnje urejeno:

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.455
346
83
34
Nanj bom imel priključen kabelski digitalni sprejemnik in občasno laptop. Če bom torej vključil laptop in sprejemnika ne bom izklopil z daljincem, se tale stvar sama ne bo mogla odločiti katero stvar naj prikazuje na tv-ju? Razn, če se bom sprehodil do nje in pritisnil "select". Si prav razlagam zadevo? Morem pol z daljincem nabavit, ker se mi ne da vsakič ugasniti digit. sprejemnika.
confused-1.gif

Malo sem zakompliciral zadevo, ampak upam, da je vsaj komu jasno.
grin1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Nanj bom imel priključen kabelski digitalni sprejemnik in občasno laptop. Če bom torej vključil laptop in sprejemnika ne bom izklopil z daljincem, se tale stvar sama ne bo mogla odločiti katero stvar naj prikazuje na tv-ju? Razn, če se bom sprehodil do nje in pritisnil "select". Si prav razlagama zadevo? Morem pol z daljincem nabavit, ker se mi ne da vsakič izklopiti digit. sprejemnika.

Pomoje da
smile-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.455
346
83
34
Končno dobil splitter z daljincem.
bonk.gif
Vse lepo povežem, sedaj pa problem:

Kot sem že zgoraj napisal je priključen digit. sprejemnik in laptop..slika in zvok na tv-ju delata lepo le, kadar je v laptop vključen kabel, v trenutku ko ga iztaknem (čeprav je vključen le izhod za tv) mi začne štekat tv. Kot bi hdmi kabel za laptop deloval kot neka antena.
bonk.gif