Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ali ga kdo uporablja? klik
iščem pa podobnega, samo da bi imel na vseh 3-eh koncih female varijanto.
Sicer našel sem še TO ampak bi raje imel vse v enem.
Tole je mišljeno za priklopiti več predvajalnih naprav na eno prikazovalno. Avtor teme pa najbrž potrebuje priklop enega predvajalnika na dva prikazovalnika.
Imam tak splitter iz linka na izhodu iz receiverja, tako da imam gor priklopljen enkran+projektor. Dela BP oz je delal kakšno leto, nato mi je odletel (možno, da ga je kakšna strela zdrmala), vendar imam že drugega. Drugače pa ni blo težav.
Če prav razumem se treba v tem primeru vsakič sprehoditi do splitterja in pritisniti "select"? Se kaj zgubi na kvaliteti slike in zvoka s tem splitterjem?
Torej ko bom priklopil laptop na ta delilnik, mi ga bo prepoznalo samo v primeru, če bom ugasnil digitalni sprejemnik? Ker mi ni do stalnega izklapljanja potem rabim model z daljincem.
Rabiš drugega. Prvi je samo za to, da na en hdmi izhod lahko priklopiš več displayev, ki bodo prikazovali isto sliko. Maš pa na ebayu tudi hdmi switche z dalincem.
To sem že ugotovil. Ampak a mi bo sam preklapljal med signalom, ko bom izklopil eno stvar tako kot je napisal sergio, ali se bom mogu vsakič sprehodit do splitterja in pritisniti knof "select"? Ni mi, da bi mel ob toliko daljincih še enega.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.