HDMI kabel

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.892
633
113
Se mi zdi da v Mulerju sem kupil dva hdmi kabla po 3€, za tak denar se pa že res ne splača online iskat.

Klimanakup

Zelenc'
23. jun 2011
29
0
1
kaj pa si kupil? 1.2? Res, da nisem bil v Mullerju a kar sem pri nas gledal so vsi ta poceni nižje serije, višje serije pa kar naenkrat dobijo ceno.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.892
633
113
Nisem gledal kaj gor piše, verjetno pa je najcenejši ki zmore bite pretakat iz enega konca na drugega.
grin1.gif

V glavnem poceni in dela, kaj več pa ne rabim. Tudi težko razumem zakaj bi kupil drag hdmi kabel. A pridejo na drugo stran lepše enke in nule od signala?
confused-1.gif

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik Klimanakup pravi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hdmi
Poglej kaj podpirajo določene verzije.

Zanimiva specifikacija mi je pri HDMI 1.4 podpori in sicer da je zajet tudi Ethernet, kaj naj bi to pomenilo? Da v kolikor imam tak kabel ter periferno napravo s podporo 1.4 HDMI standardu, da lahko taki dve napravi komunicirata s speltom brez UTP kabla ter konektorja RJ-45, v kolikor se seveda podpira omrežno povezovanje
rolleyes-1.gif

Lp.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To pomeni, da je je ethernet "vključen" v povezavo preko HDMI kabla, torej ne rabiš vlečt dodatno mrežnega kabla.
Zdaj pa če napravi tu izkoristita, in za kake namene, je drugo vprašanje.

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik stein pravi:
To pomeni, da je je ethernet "vključen" v povezavo preko HDMI kabla, torej ne rabiš vlečt dodatno mrežnega kabla.
Zdaj pa če napravi tu izkoristita, in za kake namene, je drugo vprašanje.

To ja, to sem mel v mislih, vendar nisem zasledil kolikšno hitrost v Mbit/s naj bi potemtakem stvar podpirala povezovanje v spletu
sprasujem se.gif

Gledam, iščem, nič ne najdem
smirk-1.gif

Lp.