HDI 2.0 trokira

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
uf sem te ze krepko prehitel v kilometrini vidim. Jah, tvoj je se iz zlate dobe hdijev. Zmagovalnega konja se ne menja.
wink-1.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
652
113
Na pokrovčku naftnega filtra je en fedrček v sredini. Ta včasih zašteka, sem mel ta problem na mojem nekdanjem 806 2.0 hdi, mislim, da gre za isti motor. Hoteli so mi zamenjat, dize pa bosh pumpo pa...... Znani pooblaščenci.

Na koncu mi je največji maher v mariboru za te neumnosti zrihtal zadevo stala pa je cca 75€ celo ohišje filtra pa je blo.

Pri meni se je pojavljalo cukanje pa včasih je kar pri ab gasu crknu al pa ko sem hotel prešaltat pa stisnu sklopko enostavno in prestavil enostavno ni potegnu.

V glavnem poglej tako, da snameš pokrov filtra goriva, na sredi tega pokrova bi moral biti kot en lulček, ponavadi je bele barve, notri je en fedr, ki s časom zarjavi, pač malo vode je v našem gorivu. Če ti je šteknu ta vrag, ti računalnik javlja napako prenizek tlak goriva na visokotlačni pumpi.

Probaj, ne boli, je pa znatno ceneje, kot pa kopat po motorju

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Hvala Dentex, ampak če si pozorno bral, je bila težava v konektorju senzorja pritiska goriva (menda kar znana težava). Srečo sem imel, da sem šel menjal naftni filter in konektor konkretno zalil z nafto in svinjarijo, tako da se je napaka prav hitro pokazala v vsej svoji veličini in je tudi tester imel kaj povedat.

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
Tud korejc ni vsemogočni...14 dni nazaj je šu potisni ležaj, ko se je razdrlo so vidl, da je hin še sklopka in vztrajnik za sladico je pa še volanska letev puščala... hyundai santa fe letnik 08
confused-1.gif
lastnik od novega, 150000km...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.380
5.655
113
Te tastari santa feji vidm na hy forumu so polni nekih elektricnih glitchev...same special napake...

Sicer pa sklopka pri 150kkm...sploh 4x4...pa tej tonazi...ni nek oh in sploh
Upam da nisi mislu da je dozivljenska
sprasujem se.gif

Volan je bl zanimiv....pa s5 odvisno kaj delas z avtom?