Hčerka mi je bruhala v avtu

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Sem ugotovil, da mulcu ne odgovarja, če ima nagnjen stolček. Se pravi, da bi lažje spal. Najprej začne pokašljevat, potem pa kozlat.

Sam sicer res nisem velikokrat rabil pucat, kolikoe se je dalo s vodo in kakim čestilom. Glih zašvicu nisem tako, da se kak flek pozna. To bomo poleti rešili, ker se bo komplet notranjost spucala (ženi pa prepovedal vstop v avto
smirk-1.gif
)

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Kaj je najbolje? Da že sam poskusim sčistiti, ali naj raje pustim kot je in jutri peljem na notranje čiščenje?

Če imaš otroka poskrbi da je vedno svež zrak v avtu, raje kakšno stopinjo manj, pa da je čist zrak. Pripravi si kakšno vrečko in kakšno rolo papirja. Če otrok bruhne, se ustavi na varnem mestu in takoj pobriši. Kislina iz želodca lahko poškoduje barvo sedežev, pa se flek pozna zavedno. Malo dodatnega svežega zraka ne škodi. V trgovinah z avtodeli in veleblagovnicah se dobijo spreji/pene za čiščenje sedežev in oblog. Ko prideš domov, nasprejaš, pobrišeš s papirjem, pa če je treba ponoviš. Za en flek ne bo toliko vlage da bi rabil kaj posebnega luftat avto. Nisem neki malik avtomobila, ampak zakaj nebi poskrbel za vzdrževanje in čistočo. Če drugega ne je razlog da ne zgubljaš na vrednosti avta ko ga prodajaš.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.976
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Sem ugotovil, da mulcu ne odgovarja, če ima nagnjen stolček. Se pravi, da bi lažje spal. Najprej začne pokašljevat, potem pa kozlat.

Sam sicer res nisem velikokrat rabil pucat, kolikoe se je dalo s vodo in kakim čestilom. Glih zašvicu nisem tako, da se kak flek pozna. To bomo poleti rešili, ker se bo komplet notranjost spucala (ženi pa prepovedal vstop v avto
smirk-1.gif
)

Boš rajši lahkoživke vlačil po tistih hribih
grims-1.gif
Glede bruhanja smo pa že parkrat pucali avto, no sedaj pri 4 že drži vrečko in bruha če je treba.

Nazadnje urejeno:

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Lahkoživke zbiramo, ker mamo doma dobr matrjal za obdelaovat.
More met avto prostoren avto al pa zidanco
evil.gif
. Men se ne da stolčkov not pa ven vlačt.
Kdaj gremo v paradajza na en
nahrung002.gif
?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.932
6.006
113
Na prvi sedež ga/jo lociraj (ter izklopi airbage), zadaj je še odraslim lahko slabo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Sej do sedaj ni bilo problema. Očitno je v varstvu dobila en trebušni virus, ker je že omenjala, da je tam v torek bruhala. Bruhanje je bilo posledica tega virusa, ker se ji je včeraj že celo popoldne nekaj spahovalo.
Drugače v avtu ne bruha (razen ob jutro-nočni vožnji na morje na ovinkih Ilirske bistrice, ampak tam je bilo le za vzorec).

Nazadnje urejeno:

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Malo za šalo, malo zares..a v vaših avtih bruhajo dojenčki al Godzile? O kozlanju toliko govora, da sem mislil, da berem poročilo o kšni živalski žurki.
grin1.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Meni je 2x:) Enkrat, ko smo se peljali z morja in sem v Bosiljevim falil križišče.... skratka šli smo čez eno vukojebino do metlike.

Najbolje boš naredil, da takoj sčistiš kolikor se da, pomagaj si z radensko in kisom... Jaz sem očistil BP.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Eto, fantje so zrihtali še mufast predpražnik in tepihe.
Zdaj ni več niti tistega vonja za zadnjimi nozdrvmi. Prevleka od otroškega avtosedeža se pa suši.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Koliko taka 15 kilska Gozilla vn vrže, si mislt ne moreš
bonk.gif
. Odvisno kdaj je jedel tut pomaga.

Mi je žal, da nisem naredil fotke, kakšno je bilo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.826
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
bonk.gif

aplauz.gif

Drugače pa podpiram parkiranje proč, da te ne pobutajo celega. Mene sosedje tudi butasto gledajo zakaj nikoli ne parkiram pred vrata. Gledam avto od soseda, star cca. eno leto. Ko bi ga po celi strani po zidu drgnil. Se ne sekira. Jaz tudi ne.
grin1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
bonk.gif

Ne seri, tist k ma fini avto in se spravlja potomce delat, ga še lep čas ne bo namoču.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Sej, zdej, ko je to za mano, se ne sekiram več. Dejansko je avto zdaj še prijetnejše dišeč kot prej.
Sem pa našel novo pralnico avtomobilov, kamor bom vozil Ampero. To so ti fantje, ki so mi ga danes uredili. Poleg tega, da sem jih videl, da delajo kvalitetno (pred mojim avtom so očistili Prius+ od Toyote Slovenije), imajo sprejemljive cene. Celotno zunanje pranje, vključno z delnim notranjim čiščenjem in voskanjem je 9 EUR. S celotnim notranjim čiščenjem je 20 EUR. Po potrebi pa ti lak očistijo tudi z glino oz. Clay-em.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Samo to mi povej glede pranja v tej avtopralnici.
- Ali uporabljajo za pranje gobo ali mikrofibro rokavico?
- Ali uporabljajo za ciscenje dva vedra (cista in voda s samponom)?
- Ali za vsak avto uporabi/zamenja novo vodo s samponom ali kar delajo z umazano?
- Kako susijo avto? Z brisalcem, jelenovo kozo ali z brisaco za susenje?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Hmm, ne bi vedel, ker je bil tisti Prius+ že pri koncu, ko sem se pripeljal, sam pa nisem imel zunanjega pranja.