Najlepša hvala vsem za nasvete!
Varnostne pasove sem očistil z vodo in so ok.
Sedeži so usnjeni, tako da sem samo pobrisal. Na srečo sem včeraj zvečer pod otroški avto sedež namestil eno mojo črno majico, ki je tudi nekaj ujela.
Vrata so bila pobruhana, v luknji za flaše je bila lužica bruhanja. Vse to sem sčistil v nulo. Na srečo ni danes imela nič mlečnega.
Na sprednjem sedežu sem imel nameščen plastično prevleko, da ko brca, da ne brca po usnju, tako da je ta ujel ta del bruhanja.
Najhuje je bilo na tleh. Največ bruhanja je ujel tepih, ki sem ga že spral. Tepih ni gumijast ampak muckast. Tuš je lepo pral vse ven.
Tako da ostale so muckasta obloga na tleh, ob robovih tepiha. Trdne kose sem kar posesal, ostalo pa fejst sčistil z baby robčki. Za njimi sem utiral tudi s takim čistilom za tekstil, ki je tudi dal vonj limone.
Videti je, kot da ne bi bilo nič. Ko se vsedem v avto, je vonjati limono, bruhanja verjetno ne vonjam, ker sem se vonja navadil. Bom videl jutri zjutraj.
Avto imam v kletni garaži, tako da imam vsa 4 okna priprta in se lufta. Če bo jutri še smrdelo, mi je soseda svetovala, da njej najbolje globinsko očistijo in da diši, pri enem Knausu(?) v Trzinu. Menda je to vulkanizerstvo, a da to obvladajo.