HBO kanali t2 - ja, ne?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaz lahko zarad mene plačam dodatnih 2 € kokr bi bilo za dodaten Amino, samo mi nikakor ni praktično kupovat tuner, naročat amino, povezat s tremi kabli, itd... gledam pa urco do dve tedensko na laptopu, pa urco do dve na primary Tv-ju.
smile-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
437
83
FripTV je COOL programček!! Priporočam!
Bistveno priročnejši od VLC in Adyteje.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.865
6.520
113
Ne vem kako je lahko bistveno priročnejši. Vsaj jaz imam lepo bližnjico od playliste v quick lauchu, dvakrat kliknem in mi že igra slo1. istočasno se mi zraven odpre še seznam pa klikam po programih. zdaj če ni kake revolucionarne rešitve kako brez klika zagnati program in brez klika spremeniti program, ne more biti priročnejši.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
437
83
V Fripu se enostavno s scrolerjem furaš "skozi kanale". Saj menda nimaš vseh 150+ v PL, ki jo nalagaš in z odprte klikaš po kanalih?? Zagon pa je le en klik v Visti.
Sicer kakor komu paše ampak zame je bil po precej letih okornega VLC-ja z dodatki ta programček zelo priročen napredek.
Za vmesnik pa rabim MX Air ali diNuvomini ....

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ok, friptv sem uporabljal do nevemkdaj.press! Potem je T2 nekaj zacviklal in skenslal zadevo. Zdej nekje slisim, da na optiki se vedno dela, na VDSL pa ne? Al gre tud na VDSL? Se mi zdi da mam v firmi VDSL, ravno tv-ja ne nucam, ker vmes za 5 min. kdaj pa kdaj pocekiram, ce imam cas, tko da prakticno ne uporabljam zadeve, vseen je pa lustno imet opcijsko!
smile-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
ksz

Ali je možno, da je T-2 na optiki ukinil možnost gledanja TVja s pomočjo friptv? Sicer mi tudi Motorola občasno nekaj šteka, vendar deluje.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.865
6.520
113
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
V Fripu se enostavno s scrolerjem furaš "skozi kanale". Saj menda nimaš vseh 150+ v PL, ki jo nalagaš in z odprte klikaš po kanalih?? Zagon pa je le en klik v Visti.

Jaz ga nisem problala, ampak skrolanje meni ne odgovarja. ravno zato, ker imam vseh 150 kanalov v PL in mi na misel ne pride da bom skrolala iz drugega na 115.ega. vsakemu svoje, meni vlc-jev način zelo odgovarja. kot sem rekla, zagon je pa tudi samo en klik stran.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

program od teh dveh programov je pa katastrofa. ene in iste filme vrtijo po cele mesce in še to so jajca od filmov
bonk.gif
še dobr da nism vzel tega programa in plačal 8€