HBO GO

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
A kdo to uporablja? Če prav razumem s tem, ko ima foter na koroškem plačan HBO pri siolu lahko uporabljam tudi HBO GO na iPadu? Nekot mi ni jasna regstracija, ker je takšna kot za kako zastonjsko stran. Se mora registrirat stari s siolovim mailom?

Saj potem ni treba kaj doplačat, če že itak siolu plačujemo za HBO?

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Dostopaš lahko kjerkoli iz interneta. Sam recimo koristim T2 UMTS na tablici.
Registracijo in prijavo narediš prek PC. Naročnina je enaka kot je bila (zaenkrat).
Dostopaš lahko iz enega PC ene tablice in enega telefona na naročnino. Da lahko prijaviš drugo napravo iz skupine mora preteči 4 ure. Ni mi jasno zakaj... Včasih po tem času ne gre. Se pa stvari izboljšujejo.

Streami so za silo. Za tablo je OK za večji ekran srednja žalost. Včasih precej pade kakovost.
Na IpAdu bojda dela zadovoljivo. Z androidi pa je kupček težav. Trenutno recimo na GTAB10.1 Android 3.1 ni podnapisov, izlaplja ekran, ne lista vsebin,... Ker imaš že naročen HBO se registriraj. Saj te nič ne stane.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kako pa poteka registracija, je treba kje kako kodo vnest? Se mora foter prijavit s siolovim mailom?

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
uh tole sem pa pozabil, kaj točno rabiš ?! so bili prazniki vmes...
Mislim pa da je treba z istimi podatki kot na SIOL servisne ?? nisem pa siguren ali je le user ali tudi pass
Izbrati pa moraš, da greš prek Siola.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
O jebemu, sem pa rabu, da sem pogruntu, da je treba najprej silverlight inštalirat da se sploh lahko pravilno registriraš!