Harvaška stikes again

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
http://24ur.com/novice/svet/tudi-hrvaska-naj-uvede-vinjete.html

hysterical-1.gif

P.S. če je že bilo se opravičujem

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.265
4.846
113
Jah, saj je brez veze...

..najbolj da še mi uvedemo ekološko cono na naših cestah...

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
In kaj je tuki tok smešnega? Pač končno se je najdu nekdo pameten in so mediji nehali srat. Načeloma je večina folka na Hrvaškem naklonjena vinjetam, ker se zavedajo, da bi bilo tako vse bolj enostavno.
Zadnjič sem bral v hrvaškem časopisu o tem, kako je uvedba vinjet v Sloveniji koristna za vse, še najbolj pa za večino državljanov, ki se jim je s tem zvišal standard življenja.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Po anketi HAC 77% hrvatov podpira vinjete, ostali 23% pljuvajočih hrvatov pa je zanimivih samo našim medijem, predvsem POP TV, ki ima očitno naročeno, naj pred volitvami čimbolj oblati vlado.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Po anketi HAC 77% hrvatov podpira vinjete, ostali 23% pljuvajočih hrvatov pa je zanimivih samo našim medijem, predvsem POP TV, ki ima očitno naročeno, naj pred volitvami čimbolj oblati vlado.

Ne, tistih 23% pjuvajočih je bilo do nedavnega najbolj zanimivih za hrvaške medije, ki so srali na polno. Zdej se počasi umirja.
O vladi pa nebi, da se ne bo tema spet izrodila.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolikor sem gledal po hrvaških spletnih straneh, je pljuval dnevnik.hr (ki je v čigavi lasti?
tongue-1.gif
), ostali resni mediji so preprosto objavili novico, da smo dobili vinjete.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Vsi mediji so pisali o "skupocjenim vinjetama" in kako bo padu turizem in blablabla. Sicer pa, kaj bi imel tisti ki je to "naročil" popu od tega da Slovence prepriča da jih Hrvati ne marajo? Kako bi to škodilo vladi?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne gre se v tem primeru toliko za sovraštvo s Hrvati ampak za prikazovanje slabe odločitve vlade o vinjetah. Sedaj bo do oktobra vsaka točka odločala, predvsem zaradi tega, ker sta po javnomnenjskih anketah SD in SDS izenačena.

Pa dovolj o politiki.

seXes

Pripravnik
14. dec 2007
57
0
6
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
http://24ur.com/novice/svet/tudi-hrvaska-naj-uvede-vinjete.html

hysterical-1.gif

P.S. če je že bilo se opravičujem

Boli me luli za te blesave nebodigatreba hrčke, naj se pobijejo, pokoljejo med sabo od zavisti, samo da dajo že mir enkrat.

Gremo izvest referendum da hočemo met Slovenci za sosede Bosance namesto hrvatov (velike-male črke so z razlogom kjer so). hrvati naj se pa pobijejo s Srbi, so itak na isti stopnji mentalitete in civiliziranosti

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Kara_Demz pravi:
Ne !

Tipični Slovenc pridno čaka, da ga bo sosed spet enkrat pošteno nategnil
d055.gif
.

Ne!
Tipičnega slovenca boli K za soseda dokler se njemu samemu kaj ne zgodi...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.784
5.933
113
Ja in tudi mi bi naredili 10 dnevne za 27 eur pa bi ves svet bil tiho. Tako pa vsi lajajo, čeprav je polletna dražja za vsranih 8 eur.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Ne, napiše se Хрватска
evil.gif