Sprobali smo še burgerje v Logu pod Mangartom, restavracija "Mangrt". Na podlagi reviewev (https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g1172740-d12448324-Reviews-Mangrt_Restaurant-Log_pod_Mangartom_Slovenian_Littoral_Region.html) smo pričakovali vsaj Sv. Petra, če že ne prikazovanje Device Marije.
No, burgerji stanejo neverjetnih 13 evrov (se mi zdi, da še Pop's Place nima takih cen), manjši so kot npr. pri Larsu in Svenu, postreženi so na tistih hipster črnih kvazi kamnitih ploščah, s katerih se vse cedi dol... Sicer so okusni, ampak se mi zdi cena odločno pretirana glede na tisto kar dobiš. Pivo 0,33 je 4 evre. Za dodatek so kelnarji naduvani Ljubljančani (tudi sam sem iz LJ, in vem o čem govorim
), kar me je precej presenetilo glede na lokacijo. V začetku so bili še za silo prijazni, ampak če te ocenijo, da ne bo kaj dosti denarja za njih, je konec ljubezni in jim ni problem niti nadret gostov.
Skratka, hrana je bila okusna, ampak če bi vedeli, da so cene in pristop do gostov takšni kot so bili, ne bi šli tja.