Halo pizza [ljubljana]

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
43
Ljubljana
Pizza Novak je kul, drugač pa se zapelješ v Etno (Podutik) pa ti jih speče za domov., boljše pice ni
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Ko se že menite o LJ in pizzah kako je tam kaj vaše mnenje o pizzapub ?
Sem zadnjič bil v LJ in slučajno naletel na to pizerijo in si naročil pizzo.

Oprostite ampak takšnega šrota od pizze še v življenju nisem jedel. Ti niti p od pice ni bilo. Pa kao krušno pečena
bonk.gif

Nisem še bla, ampak zgleda mi pa lepo. Pa v takih stavbah ponavadi ni krušne peči
grin1.gif

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Etna men tud ena boljših picerij sam fora, k si jst naštimam muvi doma, se mi neda nikamr vozt in bi rad eno dobro pico med filmom pojedu
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz sem štopal picopeka v Kašči Mrlačnik, kjer so meni odlične pice in je bla notri manj kot 4min, mislim da je bil točen čas 3min 44s.

Pa BUF mi ma tud super pico za nič keša.....hrane za cel dan.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
Etna men tud ena boljših picerij sam fora, k si jst naštimam muvi doma, se mi neda nikamr vozt in bi rad eno dobro pico med filmom pojedu
smile-1.gif

Etna je super, če lahko pico poješ na kraju lica, v primeru, da ti jo dajo za po peš je neprimerno manjša oz toliko velika, da pride v majhno škatlo.

lajf

Zelenc'
10. okt 2011
1
0
1
Zadnjič sem naročil pri Pico skoz žico dostavljajo samo v Šiško in Bežigrad ...V glavnem imajo najceneje pice iz krušne peči za dostavo...in sem bil ful zadovoljen tukaj vam dam še njihovo stran www.picoskozzico.si

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
Citat:
Uporabnik lajf pravi:
Zadnjič sem naročil pri Pico skoz žico dostavljajo samo v Šiško in Bežigrad ...V glavnem imajo najceneje pice iz krušne peči za dostavo...in sem bil ful zadovoljen tukaj vam dam še njihovo stran www.picoskozzico.si

No evo, ceprav je bila to ocitna reklama sem vceraj sprobal to cudo. Moja opazanja. Po telefonu so znal slovensko kar je plus.
cheer.gif