Halo pizza [ljubljana]

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Kje naročujete pice na dom v ljubljani?!?!?!

Jaz sem sedaj po dolgem razmisleku naročil pri Jovotu.... čakal 1.40h na pico, zanjo plačal 9€
jezen.gif

Pinki poceni a zanič, mastna
Papino zelo slaba
Salamon draga ampak pusta
Katra brez posebnega okusa, draga
Savlje ugodna a preveč pusta

Sploh še kdo dostavi pico v roku 30min? pa da rečeš mnjammmm

totalno razočaran

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.644
4.023
113
Odvisno kje si, v Ljubljani so najboljše pice od dostavljalcev, ki nimajo globalno ljubljanske dostave ampak dostavljajo samo v četrtno skupnost ali dve. V bistvu se že leta redko kdo nov odloči za dostavo po celi Lj, imaš pa vsak dan kako novo ponudbo za lokalno dostavo.

recimo... B2 Vič, Dobravila Šiška, Žigažaga Savlje, Rožna hiša Rožna dolina... itd itd...

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
dostava na dom je use jajc.

parkrat smo uzeli papinota navadna pica je še ok par kosov poješ in adijo , cimr je uzel enkrat z faširnim mesom pa je bla zlo slaba :D

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Dobra Vila in Boccacio sta zelo na nivoju, sploh če živiš v šiški. Glede Papina sem tudi dokaj zadovoljen, priznam pa da še nisem jedel pice pri njih.

Vsekakor se izogibaj Vučkota, jst sem imel prebavne motnje po pici še cel naslednji dan. Pinkijevi dostavljalci vedno pridejo prešvicani, zanemarjeni,... da me še predn vidim hrano mine...

No, meni sta jo dostavili prvi omenjeni halo restavraciji v 25minutah, je pa res, da sem bil v Šiški. Pač odvisno kje živiš...

Aja...spomnu sem se še ene, za katero sem slišal že 2 pohvali, vendar je sam še nisem sprobal: Oljka/Oliva (neki na to sceno se imenuje).

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
sem iz Šiške
grin1.gif

drugič probam Dobro Vilo, Bocaccio pa mi niso nevem kaj.

Hvala, cene so pa
stupid-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
oliva.
smo jih na faksu veliko pojedli, res super pica (glede na to, da je halo..).
pripelje pa ponavadi nekje v 3/4 ure.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Se pridružujem ostalim. Dobra Vila dostavlja tudi za Bežigradom in majo hude pice. Za Štepc pa Oliva ... obe picerije sta ful dobre, pice nimajo tistga okusa kot večina pic iz dostave.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Se pridružujem ostalim. Dobra Vila dostavlja tudi za Bežigradom in majo hude pice. Za Štepc pa Oliva ... obe picerije sta ful dobre, pice nimajo tistga okusa kot večina pic iz dostave.

A Oliva tudi dostavlja?

Drugače pa Jovo meni dostavi v 15 minutah. Ene pizze so mastne ko hudič, ene so ok. Medtem, ko Pinki rabi vsaj 1 uro, tudi že 2 je bilo.
bonk.gif
Ista oddaljenost Jovo in Pinki. Če že, grem iskat pizzo v Pinki. Plačaš 5 EUR, ne čakaš nič, dobiš svežo. Pizza Panter je dobra.

Dobre Vile pa žal ne dostavljajo na moj konec Ljubljane.

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.213
3.577
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:

A Oliva tudi dostavlja?

Drugače pa Jovo meni dostavi v 15 minutah.
Tukaj se sedaj poraja vprašanje, kaj ti sploh dostavijo? Glede na to, da se pica peče 15 minut na 300°C.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Z avtom ima do mene dejansko cca 3 minute.

Ravno prejšjni teden so mi v pizzeriji rekli, da se peče 10 minut.

Kakorkoli. Point je bil, da dostavijo najhitreje, kar se dostaviti da. Je pa res, da ko sem naročal na drugi konec Ljubljane so rabili 1,5 ure...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
ksz

15 min na 300 C ? Ti bi rad jedo oglje? V krušni peši je verjetno okoli 300 C, zato pa je tud pica pečena v 6-7 min. Doma v pečici na 200 C pa res traja slabih 15 min.
wink-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ja, Oliva dostavlja. Ampak mislim, da pokrivajo samo tisti njihov okoliš ... moste, zelena, štepc, fužine ... kar bo zate ok
wink-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.263
1.409
113
Ko se že menite o LJ in pizzah kako je tam kaj vaše mnenje o pizzapub ?
Sem zadnjič bil v LJ in slučajno naletel na to pizerijo in si naročil pizzo.

Oprostite ampak takšnega šrota od pizze še v življenju nisem jedel. Ti niti p od pice ni bilo. Pa kao krušno pečena
bonk.gif