Gumijaste preproge

rotek

Pripravnik
10. okt 2007
170
1
18
V enem reklamnem letaku sem pred časom opazu akcijo štirih gumijastih preprog za avto. Cena je bila nadvse ugodna (okoli 5 €). A se kdo spomni, v kateri trgovini so to imeli? Ali pa je sam mogoče kje ugodno to dobil?

Ajde

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Mogoce malo off, pa vseeno:
Jest bi tekel da pozabi nanje. Pred leti sem uničil orig tekstilne in sem iskal gumijast nadomestek (lažje čiščenje, manj občutljivi). Želel sem takšne, ki pokrivajo tudi naslon za levo nogo ob sklopki. Skoraj mission impossible, potem pa na Petrolu najdem Gledring. Čisto ok, relativno precej dražji in tudi boljši od konkurence, ki so jo ponujale avtotrgovine. Avto sem medtem zamenjal, tepihe obdržal
smile-1.gif

B.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Gledring so res super ja. Dovolj veliki in dovolj globoke zareze za umazanijo. Cena pa okrog 18€, če se ne motim.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
gledring so skoraj večne, moti me le, da je tezko spucati svinjarijo, ki se nabere not v kvadratkih. je treba res s krtaco drgniti..

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
549
0
16
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
gledring so skoraj večne, moti me le, da je tezko spucati svinjarijo, ki se nabere not v kvadratkih. je treba res s krtaco drgniti..

To je easy. Jaz jih našpricam z odmaščevalcem (kar gospodinjskim-Sgrassatore, nekaj takega), počakam 2 minuti in nato jih operem s tlačnim čistilcem. Med kvadratki gre čisto vse ven, brez problema. Preproge(gumijaste) so kot nove, lepe, črne.

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
Jaz pa poberem vse štiri gumijaste tepihe ven, otresem pesek in jih nesem domov.
Tam jih dam v pralni stroj-na najkrajši program-na 30 stopinj in so kot novi.
lenuh.press
smile-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Pa sem mislu, da sem jaz lenuh
shocked-1.gif
.
Jaz jih čistim enkrat na leto. Spomladi, ko jih dam ven iz avta. Mi je zelo grdo tiste tepihe not met. Samo pozimi ne gre drugače.